Sugeng rawuh ing SHINVA

Shinva Medical Instrument Co., Ltd. didegaké ing taun 1943 lan kadhaptar ing Bursa Saham Shanghai (600587) ing September 2002. Iku grup industri kesehatan domestik anjog sing nggabungake riset ilmiah, produksi, dodolan, layanan medis lan logistik perdagangan medis lan peralatan pharmaceutical.