Sugeng rawuh ing SHINVA

Shinva Medical Instrument Co., Ltd. didegaké ing taun 1943 lan didhaptar ing Bursa Saham Shanghai (600587) ing wulan September 2002. Iki minangka klompok industri kesehatan domestik paling utama sing nggabungake riset ilmiah, produksi, penjualan, layanan medis lan logistik perdagangan medis lan peralatan farmasi.