RXY Series Wash-Sterilize-Fill-Seal Line

RXY Series Wash-Sterilize-Fill-Seal Line

Katrangan singkat:

 Jalur Produksi Cuci-Cuci-Isi-Segel Vial digunakake kanggo ngumbah, sterilisasi, ngisi lan nyegel injeksi botol cilik ing bengkel. Iki nduweni desain canggih, struktur sing cukup, tingkat otomatisasi dhuwur, operasi sing stabil lan andal, efisiensi produksi sing dhuwur lan integrasi mekanik lan listrik. Bagian sing diubungi cairan obat digawe saka AISI316L lan liyane digawe saka AISI304. Bahan sing digunakake ora duwe polusi tumrap narkoba lan lingkungan.


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan

Spesifikasi botol: 1ml-100ml

Kapasitas output: 10-500 bokor / menit

Ngisi akurasi: ≤ ± 1%

Cuci ultrasonik + Air-Air ngumbah gantian

Merek komponen inti: SIEMENS, GEMU, FESTO, ABB, Schneider, lsp.

Karakteristik Kinerja Utama

* Saluran Produksi Cuci-Garing-Isi-Seal Vial digunakake kanggo ngumbah, sterilisasi, ngisi lan nyegel injeksi botol cilik ing bengkel. Iki nduweni desain canggih, struktur sing cukup, tingkat otomatisasi dhuwur, operasi sing stabil lan andal, efisiensi produksi sing dhuwur lan integrasi mekanik lan listrik. Bagian sing diubungi cairan obat digawe saka AISI316L lan liyane digawe saka AISI304. Bahan sing digunakake ora duwe polusi tumrap narkoba lan lingkungan. Desain lan manufaktur umume cocog karo FDA lan GMP anyar.

* Jalur Produksi Cuci-Cuci-Isi-Segel Vial kasusun saka Mesin Cuci Ultrasonik Vertikal, Oven Pangatusan lan Sterilisasi, lan Mesin Seal Vial Fill. Fitur interaksi koordinasi, regulasi kacepetan tanpa langkah lan kontrol sing akurat lan bisa nyukupi persyaratan proses produksi.
* Fitur kacepetan produksi dhuwur, tingkat kualifikasi sing dhuwur, ora ana pengaruh, ora ana tumindak sing salah, ora ana meres lan bokor sing rusak.
* Iki dilengkapi macem-macem piranti keamanan kanggo njamin keamanan operator lan mesin.
* Port validasi dilindhungi undhang-undhang ing bagean utama.
* Fitur kontrol PLC, operasi layar tutul lan produksi sing wis diprogram.
* Piranti buffer dipasang ing titik sambungan ing antarane telung unit lini produksi, saengga bisa njamin operasi sing andal lan stabil.
* Duwe fungsi ora ngemot botol.
* Nduwe sistem pasokan minyak terpusat sing gampang nambah minyak ing titik pelumasan.

SHINVA Park C

12)

12


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita