. China RXY Series Wash-Sterilize-Fill-Seal Line Produsen lan Supplier |Shinva

RXY Series Wash-Sterilize-Fill-Seal Line

RXY Series Wash-Sterilize-Fill-Seal Line

Katrangan singkat:

Garis Produksi Vial Wash-Dry-Fill-Seal digunakake kanggo ngumbah, sterilisasi, ngisi lan nutup injeksi vial volume cilik ing bengkel.Iki nduweni desain canggih, struktur sing cukup, otomatisasi sing dhuwur, operasi sing stabil lan dipercaya, efisiensi produksi sing dhuwur lan integrasi mekanik lan listrik.Bagian sing dikontak karo cairan obat digawe saka AISI316L lan liyane digawe saka AISI304.Bahan sing digunakake ora duwe polusi ing obat lan lingkungan.


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan

Spesifikasi vial: 1ml-100ml

Kapasitas output: 10-500 vial / menit

Akurasi ngisi: ≤±1%

Ultrasonik ngumbah + Banyu-Air gantian ngumbah

Merek komponen inti: SIEMENS, GEMU, FESTO, ABB, Schneider, lsp.

Karakteristik Kinerja Utama

* Garis Produksi Vial Wash-Dry-Fill-Seal digunakake kanggo ngumbah, sterilisasi, ngisi lan nutup injeksi vial volume cilik ing bengkel.Iki nduweni desain canggih, struktur sing cukup, otomatisasi sing dhuwur, operasi sing stabil lan dipercaya, efisiensi produksi sing dhuwur lan integrasi mekanik lan listrik.Bagian sing dikontak karo cairan obat digawe saka AISI316L lan liyane digawe saka AISI304.Bahan sing digunakake ora duwe polusi ing obat lan lingkungan.Desain lan manufaktur sakabèhé selaras karo FDA lan GMP anyar.

* Garis Produksi Vial Wash-Gering-Isi-Seal dumadi saka Mesin Cuci Ultrasonik Vertikal, Oven Pangeringan lan Sterilisasi, lan Mesin Segel Isi Vial.Fitur interaksi koordinasi, regulasi kacepetan stepless lan kontrol akurat lan bisa nyukupi syarat proses produksi.
* Fitur kacepetan produksi dhuwur, tingkat kualifikasi dhuwur, ora impact, ora tumindak salah, ora squeezing lan bokor rusak.
* Dilengkapi macem-macem piranti safety kanggo njamin safety operator lan mesin.
* Port Validasi dilindhungi undhang-undhang ing bagean utama.
* Fitur kontrol PLC, operasi layar tutul lan produksi diprogram.
* Piranti buffer dipasang ing titik sambungan antarane telung unit baris produksi, saéngga bisa njamin operasi sing dipercaya lan stabil.
* Nduwe fungsi ora ana botol ora ngisi.
* Nduwe sistem pasokan minyak terpusat sing bisa nambah minyak ing titik pelumasan.

SHINVA Park C

12)

12


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita