Babagan Kita

Shinva Medical Instrument Co., Ltd.

Shinva Medical Instrument Co., Ltd. didegaké ing taun 1943 lan didaftar ing Bursa Efek Shanghai (600587) ing wulan September 2002. 

Iki minangka klompok industri kesehatan domestik terkemuka sing nggabungake riset ilmiah, produksi, penjualan, layanan medis lan logistik perdagangan peralatan medis lan farmasi.
Ing sektor peralatan medis, sangang lini produk canggih kanthi konfigurasi sing apik lan teknologi lengkap wis digawe, kalebu kontrol infeksi, radioterapi lan pencitraan, instrumen bedah lan ortopedi, rekayasa ruang operasi lan peralatan, peralatan gigi lan bahan konsumsi, reagen diagnostik in-vitro lan instrumen, bahan biologis lan bahan habis pakai, peralatan lan bahan dialisis, perlindungan lingkungan medis lan bidang liyane. Saiki, macem-macem lan output peralatan kontrol infeksi pangkat ing ndhuwur ing jagad. R&D lan produksi peralatan radioterapi kanthi ukuran gedhe, jangkep kanthi macem-macem, pangsa pasar domestik lan ing level teknis.

index-about

Ing sektor peralatan farmasi, kalebu papat pusat teknologi rekayasa utama: farmasi bio, infus khusus, persiapan obat-obatan Tiongkok tradisional lan persiyapan padhet. Nggabungake riset lan pangembangan, pabrik lan penjualan alat-alat farmasi. Saliyane produksi peralatan farmasi konvensional, nyedhiyakake trinitas "teknologi farmasi, peralatan farmasi lan teknik farmasi" kanthi layanan berkualitas tinggi. Sanalika, nyedhiyakake kabeh layanan paket kanggo pambangunan obat kimia, pabrik biologis lan pabrik obat tanduran, lan ngatasi kabeh rasa kuwatir kanggo pelanggan.

Ing bidang layanan medis, Shinva terus ningkatake daya saing lan reputasi merek. Nggantungake investasi profesional, konstruksi, operasi, pengadaan lan platform layanan, kita bakal nggawe klompok rumah sakit modern kanthi konsep medis canggih, level riset ilmiah canggih, rantai manajemen merek lan integrasi sumber daya organik.

Ing sektor medis lan perdagangan, Shinva aktif nanggapi pola lan perubahan pasar anyar, njaga daya saing perusahaan lan vitalitas pangembangan sing sehat, lan nindakake eksplorasi lan inovasi model bisnis.

index-about1