Babagan awake dhewe

Shinva Medical Instrument Co., Ltd.

Shinva Medical Instrument Co., Ltd. didegaké ing taun 1943 lan kadhaptar ing Bursa Saham Shanghai (600587) ing September 2002.

Iki minangka grup industri kesehatan domestik sing nggabungake riset ilmiah, produksi, penjualan, layanan medis lan logistik perdagangan peralatan medis lan farmasi.
Ing sektor peralatan medis, sangang lini produk maju kanthi konfigurasi sing apik lan teknologi lengkap wis dibentuk, kalebu kontrol infeksi, radioterapi lan pencitraan, instrumen bedah lan ortopedi, teknik lan peralatan kamar operasi, peralatan dental lan bahan konsumsi, reagen diagnostik in-vitro lan instruments, bahan biologi lan consumables, peralatan dialisis lan consumables, pangayoman lingkungan medical lan lapangan liyane.Saiki, macem-macem lan output peralatan kontrol infeksi ana ing antarane sing paling dhuwur ing donya.R&D lan produksi peralatan radioterapi gedhe ing skala, lengkap ing macem-macem, dhuwur ing pangsa pasar domestik lan anjog ing tingkat technical.

indeks-babagan

Ing sektor peralatan farmasi, iki dumadi saka papat pusat teknologi teknik utama: bio-pharmaceuticals, infus khusus, persiapan obat tradisional Cina lan preparat padat.Iki nggabungake riset lan pangembangan, manufaktur lan dodolan peralatan pharmaceutical.Saliyane produksi peralatan farmasi konvensional, nyedhiyakake trinitas "teknologi farmasi, peralatan farmasi lan teknik farmasi" kanthi layanan berkualitas tinggi.Ing wektu sing padha, nyedhiyakake layanan paket kabeh kanggo pambangunan obat kimia, obat biologi lan pabrik obat tanduran, lan ngrampungake kabeh kuwatir kanggo para pelanggan.

Ing bidang layanan medis, Shinva terus-terusan ningkatake daya saing merek lan reputasi.Ngandelake investasi profesional, konstruksi, operasi, pengadaan lan platform layanan, kita bakal mbangun klompok rumah sakit modern kanthi konsep medis canggih, tingkat riset ilmiah sing canggih, rantai manajemen merek lan integrasi sumber daya organik.

Ing sektor medis lan perdagangan, Shinva aktif nanggapi pola pasar anyar lan owah-owahan, njaga daya saing perusahaan lan vitalitas pembangunan sing sehat, lan nindakake eksplorasi lan inovasi model bisnis.

indeks-bab 1