Kandang Kewan

  • Monkey cage

    Kandhang kethek

    Nyedhiyakake macem-macem solusi produk kanggo kewan gedhe, lan bisa nyedhiyakake program breeding otomatis miturut kahanan pangguna sing nyata;

  • Dog and pig cage

    Kandang asu lan babi

    Nyedhiyakake macem-macem solusi produk kanggo kewan gedhe, lan bisa nyedhiyakake program breeding otomatis miturut kahanan pangguna sing nyata

  • Rabbit Cage

    Kandang Kelinci

    Otomatisasi tingkat dhuwur kanggo nyuda biaya lumaku.

    Kajaba pakan, pasokan banyu ngombe lan pembuangan feses lan urin kabeh otomatis. Kurang tenaga kerja lan operasi luwih gampang kanthi jumlah breeding sing padha.