Kandang kewan

  • Kandhang kethek

    Kandhang kethek

    Nyedhiyani macem-macem solusi produk kanggo kewan gedhe, lan bisa nyedhiyakake program breeding otomatis miturut kahanan nyata pangguna;

  • Kandhang asu lan babi

    Kandhang asu lan babi

    Nyedhiyani macem-macem solusi produk kanggo kewan gedhe, lan bisa nyedhiyakake program breeding otomatis miturut kahanan nyata pangguna.

  • Kandang Kelinci

    Kandang Kelinci

    Otomatisasi tingkat dhuwur kanggo nyuda biaya mlaku.

    Tambahan feed, pasokan banyu ngombe lan pembuangan feces lan cipratan kabeh otomatis.Kurang tenaga kerja lan luwih gampang operasi kanthi jumlah breeding sing padha.