Mesin Cuci Sikat Pintu Otomatis

Mesin Cuci Sikat Pintu Otomatis

Katrangan singkat:

Rapid-A-520 Mesin Cuci Otomatis minangka alat cuci sing efisien banget sing diteliti lan dikembangake miturut kahanan rumah sakit sing nyata. Iki digunakake umume kanggo ngumbah lan desinfeksi instrumen bedah, barang, nampan medis lan piring, instrumen anestesi lan selang bergelombang ing CSSD rumah sakit utawa ruang operasi. Kauntungan paling gedhe saka peralatan yaiku ngirit tenaga kanthi kecepatan ngumbah kanthi cepet sing bisa nyuda 1/3 wektu operasi tinimbang sadurunge.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur Produk
■ Desain lan proses ruangan sing paling apik
Kamar kerucut ing SUS316L digawe bentuke sekaligus tanpa pucuk mati lan sendi las, sing luwih apik kanggo lancar lan ngirit banyu.
■ Sistem kontrol cerdas
Pintu geser vertikal otomatis sisih loro kanthi pindho, dikontrol layar tutul, sing trep lan aman. Proses siklus dikontrol kanthi cerdas dening PLC, ora perlu kontrol tenaga kerja. Kabeh suhu, tekanan, wektu, tahapan proses, alarm bisa ditampilake ing layar tutul lan uga direkam dening printer internal.
■ Macem-macem program
11 program prasetel lan 21 program sing wis ditemtokake pangguna sing bisa ditegesi miturut sarat pangguna
■ Gampang mbukak lan diundhuh
Sistem manual utawa otomatis kanggo mbukak lan mbongkar kasedhiya. Rak ngumbah, transfer troli lan ngirim sistem, cocog karo desain ergonomis, gampang dioperasikake lan diselehake.
■ Ngirit energi
Kamar ngumbah kanthi struktur hemat banyu sing apik; Tangki banyu pra-panas lan sistem paningkatan lan pemanas sing dirancang khusus lan tata letak pipa nggawe ngirit 30% konsumsi banyu lan energi saka sadurunge.
■ Efisiensi sing cepet lan dhuwur
Rapid-A-520 minangka salah sawijining disinfektan mesin cuci paling cepet ing saindenging jagad, sing wektu siklus standar dikurangi dadi 28 menit kalebu pra-umbah, ngumbah, munggah kaping 1, munggah kaping 2, disinfeksi lan pangatusan. Kangge bisa ngolah 15 nampan DIN saben siklus.
Sistem preheat banyu nyuda wektu persiyapan, ora ana wektu ngenteni sajrone siklus mlaku.

Automatic Door Spray Washer1

Konfigurasi dhasar

Automatic Door Spray Washer2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita