. China Automatic Door Spray Washer Produsen lan Supplier |Shinva

Mesin Cuci Semprotan Pintu Otomatis

Mesin Cuci Semprotan Pintu Otomatis

Katrangan singkat:

Rapid-A-520 Automatic Washer-disinfector minangka peralatan cuci efisien dhuwur sing diteliti lan dikembangake miturut kahanan nyata rumah sakit.Iki digunakake kanthi wiyar kanggo ngumbah lan disinfeksi instrumen bedah, barang, nampan lan piring medis, instrumen anestesi lan selang bergelombang ing CSSD rumah sakit utawa kamar operasi.Kauntungan paling gedhe saka peralatan kasebut yaiku ngirit tenaga kerja kanthi kacepetan cuci cepet sing bisa nyepetake 1/3 wektu operasi tinimbang sadurunge.


Detail Produk

Tag produk

Fitur produk
■ Desain lan proses kamar sing apik banget
Kamar conical ing SUS316L mbentuk ing siji wektu tanpa sudhut mati lan welding joints, kang luwih apik kanggo lancar draining lan nyimpen banyu.
■ Sistem kontrol cerdas
Pintu geser vertikal otomatis pindho sisi, dikontrol dening layar tutul, sing trep lan aman.Proses siklus cerdas dikontrol dening PLC, ora perlu kontrol tenaga kerja.Kabeh suhu, tekanan, wektu, tahapan proses, weker bisa ditampilake ing layar tutul lan uga direkam dening printer sing dibangun.
■ Macem-macem program
11 program prasetel lan 21 program sing ditetepake pangguna sing bisa ditetepake miturut syarat pangguna
■ Gampang loading lan unloading
Sistem manual utawa otomatis kanggo mbukak lan mbukak kasedhiya.Rak ngumbah, troli transfer lan sistem convey, pas karo desain ergonomis, gampang dioperasi lan dipasang.
■ Ngirit energi
Kamar ngumbah kanthi struktur hemat banyu sing apik;Tangki banyu pra-panas lan sistem rising lan pemanasan sing dirancang khusus lan tata letak pipa nggawe 30% konsumsi banyu lan energi tinimbang sadurunge.
■ Cepet lan efisiensi dhuwur
Rapid-A-520 minangka salah sawijining mesin cuci-disinfektor paling cepet ing donya, sing wektu siklus standar dikurangi dadi 28 menit kalebu wisuh, ngumbah, 1st rising, 2nd rising, disinfeksi lan pangatusan.Kangge bisa proses 15 nampan DIN saben siklus.
Sistem preheat banyu nyuda wektu persiapan, ora ana wektu nunggu sajrone siklus mlaku.

Mesin Cuci Semprotan Pintu Otomatis1

Konfigurasi dhasar

Mesin Cuci Semprotan Pintu Otomatis2

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita