Diskfector Mesin Cuci Endoskop Fleksibel Otomatis

Diskfector Mesin Cuci Endoskop Fleksibel Otomatis

Katrangan singkat:

Endoskop Fleksibel Otomatis Washer-disinfektor dirancang adhedhasar ISO15883-4 standar sing digunakake khusus kanggo ngumbah lan disinfeksi Endoskop Fleksibel.


Detail Produk

Tag Produk

Cuci efisiensi dhuwur
Mesin cuci endoskop otomatis seri Rider bisa ngrampungake kabeh proses ngumbah lan disinfeksi kanggo endoskop fleksibel sajrone 15 menit, lan nambah efisiensi turnover endoskop.

Automatic Flexible Endoscope Washer Disinfector01

Desain proteksi endoskop

■ Fungsi tes kebocoran
Tes kebocoran Endoskop bakal rampung sadurunge ngubungi cairan ing kamar, lan bisa nggawe tes terus-terusan sajrone siklus. Yen nilai bocor sing dideteksi ngluwihi angka sing diidini, sistem bakal ngetokake sinyal alarm visual lan keprungu, lan otomatis mungkasi siklus

Automatic Flexible Endoscope Washer Disinfector02

Sistem pelacakan proses

■ Proses nyithak data

Printer bisa nyithak data proses ngumbah lan desinfeksi kanggo saben endoskop, saengga pangguna bisa gampang ngarsipake arsip.

Automatic Flexible Endoscope Washer Disinfector03
Automatic Flexible Endoscope Washer Disinfector04

■ Ngolah manajemen data.
Sistem kasebut bisa nglumpukake informasi operator endoskop lan data proses ngumbah lan desinfeksi bisa nyambungake sistem komputer manajemen pangguna liwat jaringan, yaiku akses gampang menyang manajemen sinkronisasi kanggo informasi pasien lan ngumbah endoskop lan informasi desinfeksi.

Fungsi pembasmian diri
■ Sawise rampung pangopènan, ndandani utawa gangguan kanggo mesin, kudu mbukak program disinfeksi diri.
■ Fungsi disinfeksi awake dhewe bisa ngrusak ruangan lan pipa mesin kanthi lengkap, kalebu saringan 0,1um, kanggo nyegah mesin cuci-disinfeksi dadi sumber polusi.

100% ngumbah lan disinfeksi
■ Kabeh, kabeh ngumbah pipa lengkap lan disinfeksi
Ruangan cuci dilengkapi nozel semprotan lan lengen semprotan sing muter sing bisa nggawe ngumbah lan disinfeksi ing njaba endoskop, dene banyu sirkulasi bisa ngumbah terus lan disinfeksi kanggo rongga njero endoskop.
■ Pompa pendorong tekanan lumen endoskop
Kanthi pompa booster lumen endoskop independen, bisa terus ngumbah lan disinfeksi, injeksi gas utawa banyu lan nggawe biopsi utawa lumen sedhot, kanggo nyegah pembentukan biofilm bakteri.
■ Banyu saring mundhak
Sawise disinfeksi, bakal mbilas endoskop nganggo banyu sing disaring karo filter 0,1um kanggo ngindhari kontaminasi sekunder dening banyu sing ora sehat.
■ Fungsi pangatusan
Fungsi pangatusan bisa nyadari pangatusan kanggo lumen njero endoskop kanthi rong mode, pangatusan udara lan pangatusan alkohol.

Automatic Flexible Endoscope Washer Disinfector05
Automatic Flexible Endoscope Washer Disinfector06

Perlindhungan sampurna kanggo operator
■ Pintu otomatis, pedal sikil
Nggambarake lawang kaca otomatis, gampang dimati kanggo ngumbah lan desinfeksi; ngalih pedal sikil, lawang bisa dibukak kanthi nendhang saklar sikil kanthi alon-alon.
■ Kanthi tertutup
Rider series otomatis endoskop mesin cuci-disinfector dirancang kanthi struktur tertutup. lawang kaca otomatis bakal menet gasket panyegelan lawang kanthi kenceng, kanggo nyegah ambune disinfektan lan perlindungan maksimum kesehatan operator.
■ Aditif kimia ditambahake kanthi otomatis
Ing proses ngumbah lan disinfeksi, aditif kimia, kayata enzim, alkohol lan disinfektan bisa diukur lan ditambah kanthi otomatis.
■ Fungsi sampling otomatis disinfektan
Seri Rider B dilengkapi piranti sampling disinfektan otomatis sing gampang digunakake kanggo ngawasi konsentrasi disinfektan lan kanggo nglindhungi keamanan operator.
■ Fungsi tambahan otomatis lan desinfektan
Seri Rider B dilengkapi fungsi tambahan lan pembuangan otomatis disinfektan. Nalika nambah disinfektan, cukup lebokake disinfektan menyang kamar umbah-umbah lan wiwiti program nambah desinfektan. Nalika ngeculake, cukup wiwiti program pembuangan disinfektan.

Automatic Flexible Endoscope Washer Disinfector07
Automatic Flexible Endoscope Washer Disinfector08

Konfigurasi

Automatic Flexible Endoscope Washer Disinfector09

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita