. China Otomatis Fleksibel Endoskop Washer Disinfector Produsen lan Supplier |Shinva

Disinfektor Mesin Cuci Endoskop Fleksibel Otomatis

Disinfektor Mesin Cuci Endoskop Fleksibel Otomatis

Katrangan singkat:

Disinfector Washer Endoskop Fleksibel Otomatis dirancang adhedhasar standar ISO15883-4 sing khusus digunakake kanggo ngumbah lan disinfeksi kanggo Endoskop Fleksibel.


Detail Produk

Tag produk

High efficiency ngumbah
Mesin cuci endoskop otomatis seri rider bisa ngrampungake kabeh proses ngumbah lan disinfeksi kanggo siji potongan endoskop fleksibel sajrone 15 menit, ningkatake efisiensi turnover endoskop.

Disinfektor Mesin Cuci Endoskop Fleksibel Otomatis01

Desain proteksi endoskop

■ Fungsi tes bocor
Tes kebocoran Endoskop bakal rampung sadurunge kontak karo cairan ing kamar, lan bisa nggawe tes terus-terusan sajrone siklus kasebut.Nalika nilai bocor sing dideteksi ngluwihi nilai sing diidini, sistem bakal ngetokake sinyal weker visual lan bisa dirungokake, lan otomatis mungkasi siklus kasebut.

Disinfektor Mesin Cuci Endoskop Fleksibel Otomatis02

Sistem tracking proses

■ Proses printing data

Printer bisa nyithak data proses ngumbah lan disinfeksi kanggo saben endoskop, supaya gampang kanggo pangguna arsip rekaman.

Disinfektor Mesin Cuci Endoskop Fleksibel Otomatis03
Disinfektor Mesin Cuci Endoskop Fleksibel Otomatis04

■ Manajemen data pangolahan.
Sistem kasebut bisa ngumpulake informasi operator endoskop lan data proses cuci lan disinfeksi bisa nyambungake sistem komputer manajemen pangguna liwat jaringan, sing gampang diakses kanggo manajemen sinkronisasi kanggo informasi pasien lan cuci endoskop lan informasi disinfeksi.

Fungsi self-disinfeksi
■ Sawise rampung pangopènan, ndandani utawa gangguan kanggo mesin, kudu mbukak program self-disinfecting.
■ Fungsi self-disinfection bisa sak tenane disinfect kamar mesin lan pipa, kalebu Filter 0.1um, kanggo nyegah washer-disinfector saka dadi sumber polusi.

100% ngumbah lan disinfeksi
■ Kabeh-bunder, ngumbah pipa lengkap lan disinfeksi
Kamar cuci dilengkapi karo nozzle semprotan lan lengen semprotan puteran sing bisa nggawe ngumbah lan disinfeksi kanggo permukaan njaba endoskop, dene banyu sing sirkulasi bisa nggawe cuci terus-terusan lan disinfeksi kanggo kabeh rongga njero endoskop.
■ Pompa booster tekanan lumen endoskop
Kanthi pompa booster lumen endoskop independen, bisa terus-terusan ngumbah lan disinfeksi, injeksi gas utawa banyu lan nggawe biopsi utawa nyedhot lumen, kanggo nyegah pembentukan biofilm bakteri.
■ Banyu sing disaring mundhak
Sawise disinfeksi, bakal mbilas endoskop nganggo banyu sing disaring nganggo panyaring 0.1um kanggo ngindhari kontaminasi sekunder kanthi banyu mundhak sing ora sehat.
■ Fungsi pangatusan
Fungsi pangatusan bisa éling pangatusan kanggo lumen utama endoskop karo rong mode, online pangatusan lan alkohol pangatusan.

Disinfektor Mesin Cuci Endoskop Fleksibel Otomatis05
Disinfektor Mesin Cuci Endoskop Fleksibel Otomatis06

Proteksi sampurna kanggo operator
■ Lawang otomatis, ngalih pedal sikil
Visualisasi lawang kaca otomatis, gampang kanggo mirsani status ngumbah lan disinfeksi;ngalih pedal mlaku, lawang bisa dibukak kanthi alon-alon nendhang saklar sikil.
■ Ditutup kanthi lengkap
Disinfektor mesin cuci endoskop otomatis seri rider dirancang kanthi struktur sing ditutup.lawang kaca otomatis bakal mencet lawang sealing gasket tightly, kanggo nyegah mambu disinfectant lan pangayoman saka maksimum kesehatan operator.
■ aditif kimia otomatis ditambahake
Ing proses ngumbah lan disinfeksi, aditif kimia, kayata enzim, alkohol lan disinfektan bisa diukur lan ditambah kanthi otomatis.
■ Fungsi sampling otomatis disinfektan
Seri Rider B dilengkapi piranti sampling disinfektan otomatis sing trep kanggo pangguna kanggo ngawasi konsentrasi disinfektan lan nglindhungi safety operator.
■ Disinfektan tambahan otomatis lan fungsi discharge
Seri Rider B dilengkapi karo tambahan otomatis disinfektan lan fungsi discharge.Nalika nambahake disinfektan, mung pour disinfektan menyang kamar ngumbah lan miwiti program nambah disinfektan.Nalika discharge, mung miwiti program discharge disinfektan.

Disinfektor Mesin Cuci Endoskop Fleksibel Otomatis07
Disinfektor Mesin Cuci Endoskop Fleksibel Otomatis08

Konfigurasi

Disinfektor Mesin Cuci Endoskop Fleksibel Otomatis09

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita