Mesin bi-farmasi

  • BR Series Bio-reactor

    BR-reactor Seri BR

    Nglayani macem-macem vaksin manungsa domestik, vaksin kewan, teknik genetik lan antibodi monoklonal. Iki bisa nyedhiyakake solusi peralatan bakteri, ragi lan budaya sel kewan kanggo kabeh proses saka laboratorium nganti pilot lan produksi.