Mesin bio-farmasi

  • BR Series Bio-reaktor

    BR Series Bio-reaktor

    Nglayani macem-macem vaksin manungsa domestik, vaksin kewan, rekayasa genetika lan antibodi monoklonal.Bisa nyedhiyakake solusi peralatan bakteri, ragi lan kultur sel kewan kanggo kabeh proses saka laboratorium nganti pilot lan produksi.