Kabinet Keamanan Biologis

  • BSC Series Ventilated Type (B2)

    Tipe Ventilasi Seri BSC (B2)

    Digunakake ing laboratorium mikrobiologis, biomedis, biosafety lan laboratorium liyane kanggo nglindhungi biosafety. Teknologi pemurnian udara canggih lan desain kabinet tekanan negatif nyedhiyakake perlindungan kanggo conto wong lan lingkungan. Nyegah panyebaran zat partikel lan aerosol sing mbebayani.

  • BSC Series In-room Circulated Type (A2)

    Tipe Sirkulasi Seri BSC Series (A2)

    Digunakake ing laboratorium mikrobiologis, biomedis, biosafety lan laboratorium liyane kanggo nglindhungi biosafety. Teknologi pemurnian udara canggih lan desain kabinet tekanan negatif nyedhiyakake perlindungan kanggo conto wong lan lingkungan. Nyegah panyebaran zat partikel lan aerosol sing mbebayani.