Kabinet Keamanan Biologi

  • Tipe Berventilasi Seri BSC (B2)

    Tipe Berventilasi Seri BSC (B2)

    Digunakake ing laboratorium mikrobiologi, biomedis, biosafety lan laboratorium liyane kanggo perlindungan biosafety.Teknologi pemurnian udara majeng lan desain kabinet tekanan negatif menehi perlindungan kanggo conto wong lan lingkungan.Nyegah panyebaran partikel lan aerosol sing mbebayani.

  • BSC Series In-room Circulated Type (A2)

    BSC Series In-room Circulated Type (A2)

    Digunakake ing laboratorium mikrobiologi, biomedis, biosafety lan laboratorium liyane kanggo perlindungan biosafety.Teknologi pemurnian udara majeng lan desain kabinet tekanan negatif menehi perlindungan kanggo conto wong lan lingkungan.Nyegah panyebaran partikel lan aerosol sing mbebayani.