Barrier Biosafety

  • Isolator unggas

    Isolator unggas

     

    Isolator unggas BSE-l tekanan positif lan negatif isolator unggas minangka peralatan paling anyar sing dikembangake dening perusahaan kita kanggo breeding unggas, breeding SPF lan eksperimen farmakologi virus.

  • Isolator tas lembut

    Isolator tas lembut

    BSE-IS seri mouse lan clurut tas alus isolator minangka peralatan khusus kanggo breeding SPF utawa tikus steril lan tikus ing lingkungan normal utawa lingkungan alangi.Iki digunakake kanggo breeding lan rekayasa genetika tikus lan tikus.

  • Isolator bedah

    Isolator bedah

    Isolator bedah tikus lan tikus cocok kanggo pusat kewan laboratorium, institusi karantina, perusahaan biofarmasi, unit perawatan medis lan kesehatan, lsp.