Alangan Biosafety

  • Poultry isolator

    Isolator unggas

     

    Isolator unggas BSE-l isolator unggas tekanan positif lan negatif minangka peralatan paling anyar sing digawe dening perusahaan kami kanggo ternak unggas, berkembang biak SPF lan eksperimen farmakologis virus.

  • Soft bag isolator

    Isolator tas alus

    Isolator tas empuk tikus lan tikus BSE-IS minangka peralatan khusus kanggo ngembangake SPF utawa tikus lan tikus steril ing lingkungan normal utawa lingkungan penghalang. Iki digunakake kanggo breeding lan teknik genetik tikus lan tikus. 

  • Surgical isolator

    Isolator operasi

    Isolator bedah tikus lan tikus cocog kanggo pusat kewan laboratorium, lembaga karantina, perusahaan biofarmasi, unit perawatan medis lan kesehatan, lsp.