Solusi jotosan-Isi-Seal (BFS)

  • WAS Series Ampoule Water Sterilizer

    Wis Series Sterlinger Ampoule Banyu

    Minangka pusat R&D nasional kanggo peralatan desinfeksi & sterilisasi, SHINVA minangka unit penyusun utama standar nasional lan industri kanggo peralatan sterilisasi. Saiki SHINVA minangka basis manufaktur paling gedhe kanggo peralatan sterilisasi lan desinfeksi ing jagad iki. SHINVA wis lulus sertifikasi sistem manajemen ISO9001, CE, ASME lan tekanan kapal.

  • PBM Series BFS Machine

    Mesin BFS Seri PBM

    Mesin botol-isi-segel botol plastik nggunakake teknologi integrasi blow-fill-seal (mbesuk BFS), yaiku proses produksi kanggo produksi infus kemasan plastik. Mesin pengisi aseptik telu-siji digunakake sacara umum ing produksi produk kemasan plastik kanggo sterilisasi terminal, produk aseptik, lsp. Ora mung cocog kanggo produksi produk, nanging uga duwe stabilitas aseptik sing apik, kemungkinan kontaminasi silang sing kurang , biaya produksi lan manajemen sithik.