Solusi Blow-Fill-Seal (BFS).

  • Mesin BFS Seri PBM

    Mesin BFS Seri PBM

    Mesin blow-fill-seal botol plastik nganggo teknologi terintegrasi blow-fill-seal (sabanjure BFS), yaiku proses produksi kanggo produksi infus kemasan plastik.Mesin pangisi aseptik telu-ing-siji digunakake digunakake ing produksi produk kemasan plastik kanggo sterilisasi terminal, produk aseptik, lan liya-liyane. , biaya produksi lan manajemen sing murah.

  • WAS Series Ampoule Water Sterilizer

    WAS Series Ampoule Water Sterilizer

    Minangka pusat R&D nasional tunggal kanggo peralatan disinfeksi & sterilisasi, SHINVA minangka unit panyusunan utama kanggo standar nasional lan industri kanggo peralatan sterilisasi.Saiki SHINVA minangka basis manufaktur paling gedhe kanggo peralatan sterilisasi lan disinfeksi ing saindenging jagad.SHINVA wis lulus sertifikasi ISO9001, CE, ASME lan sistem manajemen prau tekanan.