Bangku resik

  • CJV Series Clean Bangku

    CJV Series Clean Bangku

    Bangku sing resik bisa nyedhiyakake lingkungan sing resik atusan tingkat ing wilayah kerja, lan item tes bisa dioperasikake ing wilayah kerja supaya ora kontaminasi barang tes.Bangku sing resik digunakake ing macem-macem aplikasi ing ngendi proteksi produk dibutuhake.Kayata medis lan kesehatan, eksperimen ilmiah, elektronik, instrumen presisi, pertanian, panganan lan industri liyane.