Bangku Resik

  • CJV Series Clean Bench

    Bangku Bersih Seri CJV

    Bangku sing resik bisa nyedhiyakake lingkungan sing resik satus level ing wilayah kerja, lan barang tes bisa dioperasikake ing wilayah kerja supaya ora ketularan barang tes. Bangku resik digunakake ing macem-macem aplikasi sing dibutuhake perlindungan produk. Kayata medis lan kesehatan, eksperimen ilmiah, elektronik, instrumen presisi, pertanian, panganan lan industri liyane.