Area Dekontaminasi

  • Vertical eye-washer(Double-head)

    Mesin cuci mata vertikal (Kepala kaping pindho)

    ■ Ngontrol output banyu kanthi manual
    ■ Bahan stainless steel
    ■ Aliran banyu alon-alon lan ora lara mripat

  • Trolley washer

    Mesin cuci Troli

    ■ Tekanan outlet banyu gedhe kanthi gagang, sing bisa dipindhah nganggo tangan.
    ■ Bisa nambah disinfektan dadi resik.
    ■ Panggunaan: Digunakake kanggo ngresiki lan disinfeksi troli penyegelan lan troli sing nampa rereget.

  • Tank-type platform trolley

    Troli platform tipe tank

    Ukuran: 900 (L) x500 (W) x940 (H) mm
    Bantalan beban tank tunggal: 45Kg
    Troli momotan: 90Kg

  • Tabletop eye-washer(Double-head)

    Mesin cuci mata tabletop (Kepala kaping pindho)

    ■ Gunakake nganggo tank pembersih.
    ■ Outlet banyu sirah dobel, bisa kanthi efektif njamin efek reresik.
    ■ Tanduran digawe saka karet alus, lan banyune minangka kolom banyu umpluk supaya mripat ora lara.
    ■ selang pasokan banyu 1,4 meter, pipa PVC fleksibel.

  • Instrument cleaning spray gun

    Gun semprotan reresik instrumen

    ■ Bentuk novel, entheng lan gampang dicekel, penyesuaian pambukaan, penutupan, tekanan banyu lan tekanan udara dikontrol kabeh dening kunci pas, gampang digunakake lan resik.
    ■ Saben set duwe 8 kepala semprotan lan bedhil sing umum digunakake; bisa digunakake kanggo ngumbah lan ngeringake macem-macem barang.

  • Small size instrument basket

    Kranjang instrumen ukuran cilik

    ■ Kabeh waja tahan karat, kanthi tutup
    ■ Net 2 × 2, digunakake kanggo ngumbah piranti ukuran cilik kanthi invasif
    ■ Bisa disesuaikan miturut panggunaan rumah sakit tartamtu

  • Nameplate

    Papan jeneng

    ■ Bisa tahan suhu 134 ℃ dhuwur lan macem-macem agen pembersih, cocog kanggo sterilisasi uap tekanan, sterilisasi etilena oksida, sterilisasi plasma suhu rendah hidrogen peroksida, sterilisasi uap formaldehida suhu rendah.
    ■ Macem-macem warna kasedhiya, bisa digunakake kanggo ngatur visual.
    ■ Nyedhiyakake cetakan laser kode QR, barcode lan teks.

  • Multifunctional U-shape rack

    Rak bentuk U multifungsi

    ■ Kabeh waja tahan karat, digunakake kanggo mbukak sendi instrumen bedah, supaya gampang dicuci kanthi tliti.
    ■ Jembaré pigura sing bentuké U bisa disetel antara 70-170mm supaya cocog karo macem-macem instrumen.

  • Instrument tray

    Baki instrumen

    ■ Kabeh waja tahan karat
    ■ Bisa digunakake kanthi mesin cuci-disinfektor otomatis
    ■ Bisa ngindhari kontaminasi saka kontak tangan
    ■ nampan instrumen standar SPI ora bisa digunakake kanggo rak reresik instrumen 5 lapisan

  • Flat transfer trolley

    Troli transfer flat

    Ukuran: 1030 (L) x 500 (W) x850 (H) mm
    Bantalan momotan troli: 110Kg

  • Dressing Air-Proof Ditribution Trolley

    Trolley Ditribusi Bukti Udhara

    ■ Bahan paduan aluminium berkualitas tinggi, proses cetakan terintegrasi, bobote sithik lan fleksibilitas dhuwur.
    ■ Lawang dibukak ing rong dimensi, gampang dimuat.
    ■ Gagang ergonomis ing loro-lorone saka facade, gampang disurung.

  • Double-layer platform trolley

    Troli platform kaping pindho

    Ukuran: 900 (L) x500 (W) x940 (H) mm
    Bantalan momotan tank tunggal: 35Kg
    Troli momotan: 70Kg