Area Dekontaminasi

  • Trolley Distribusi Air-Bukti

    Trolley Distribusi Air-Bukti

    ■ 304 stainless steel
    ■ Awak troli kabèh mbengkongaken lan gandheng karo kinerja sealing banget
    ■ Panel lawang struktur komposit pindho lapisan, rotasi 270 °
    ■ Kanthi clapboard njero, dhuwur luwes

  • Klamben Trolley Distribusi Air-Bukti

    Klamben Trolley Distribusi Air-Bukti

    ■ Bahan paduan aluminium berkualitas tinggi, proses cetakan terintegrasi, bobote kurang lan keluwesan dhuwur.
    ■ Lawang dibukak ing rong dimensi, loading trep.
    ■ Ngalahake ergonomis ing loro-lorone fasad, gampang didorong.

  • Mesin cuci mata vertikal (kepala ganda)

    Mesin cuci mata vertikal (kepala ganda)

    ■ Kontrol output banyu kanthi manual
    ■ Bahan stainless steel
    ■ Aliran banyu alus lan ora nglarani mripat

  • Mesin cuci troli

    Mesin cuci troli

    ■ Tekanan stopkontak banyu gedhe kanthi gagang, sing bisa dipindhah kanthi tangan.
    ■ Bisa nambah disinfektan kanggo ngresiki.
    ■ Dianggo: Digunakake kanggo reresik lan disinfeksi troli sealing lan troli panampa rereget.

  • Troli platform jinis tank

    Troli platform jinis tank

    Ukuran: 900 (L) x 500 (W) x 940 (H) mm
    Tangki tunggal bantalan beban: 45Kg
    Troli beban-bearing: 90Kg

  • Mesin cuci mata meja (Double-head)

    Mesin cuci mata meja (Double-head)

    ■ Gunakake karo tank reresik.
    ■ stopkontak banyu sirah pindho, bisa èfèktif njamin efek reresik.
    ■ Sprinkler digawe saka karet alus, lan banyu kolom banyu foamy kanggo nyegah mripat saka babras.
    ■ 1,4 meter selang sumber banyu, pipa PVC fleksibel.

  • Pistol semprotan alat pembersih

    Pistol semprotan alat pembersih

    ■ Wangun novel, entheng lan gampang ditahan, pangaturan bukaan, tutup, tekanan banyu lan tekanan udara wis rampung dikontrol dening kunci pas, gampang digunakake lan resik.
    ■ Saben pesawat wis 8 umum digunakake sirah semprotan lan bedhil;bisa digunakake kanggo ngumbah lan garing macem-macem item.

  • Basket instrumen ukuran cilik

    Basket instrumen ukuran cilik

    ■ Kabeh stainless steel, karo tutup
    ■ Net 2 × 2, digunakake kanggo wisuh ukuran cilik piranti minimally invasif
    ■ Bisa disesuaikan miturut panggunaan spesifik rumah sakit

  • Papan nama

    Papan nama

    ■ Bisa tahan suhu dhuwur 134 ℃ lan macem-macem agen pembersih, cocok kanggo sterilisasi uap tekanan, sterilisasi etilena oksida, sterilisasi plasma suhu rendah hidrogen peroksida, sterilisasi uap formaldehida suhu rendah.
    ■ Ana macem-macem warna, bisa digunakake kanggo manajemen visual.
    ■ Nyedhiyani printing laser kode QR, barcode lan teks.

  • Rak multifungsi U-shape

    Rak multifungsi U-shape

    ■ Kabeh stainless steel, digunakake kanggo mbukak peserta saka instrument bedhah, supaya gampang kanggo wisuh sak tenane.
    ■ Jembaré pigura U-shaped luwes antarane 70-170mm kanggo cocog instrument beda.

  • Instrumen tray

    Instrumen tray

    ■ Kabeh stainless steel
    ■ Bisa digunakake nganggo mesin cuci-disinfektor otomatis
    ■ Bisa nyegah kontaminasi saka kontak tangan
    ■ nampan instrumen standar SPI ora bisa digunakake kanggo rak reresik instrumen 5-lapisan

  • Troli transfer datar

    Troli transfer datar

    Ukuran: 1030 (L) x 500 (W) x 850 (H) mm
    Troli beban-beban: 110Kg

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2