Solusi Dental

  • XH507 Unit Dental

    XH507 Unit Dental

    ■ Desain bantal sing ramping cocog karo postur lungguh lan ngapusi ergonomis, sing luwih cocok kanggo perawatan jangka panjang.

    ■ Bantal jog dirancang ing cara pamisah, lan sikil liyane kawangun dening hard PU foaming, kang nyandhang-tahan lan ora gampang kanggo ngrusak.Posisi kursi sing paling murah yaiku 380mm, sing trep kanggo pasien munggah lan mudhun.

    ■ Bantal kulit alus kelas dhuwur kanthi dhukungan lumbar lan desain penylametan sirah nduweni rasa lapisan sing kuwat.

    ■ Desain mburi kursi sing bentuke Peach ngoptimalake ruang sikil dokter lan njamin akses sing cedhak banget antarane dokter lan pasien.

  • XH605 Unit Dental

    XH605 Unit Dental

    Unit implan dental minangka piranti perawatan dental sing dirancang khusus kanggo operasi implan dental.Bisa nyukupi syarat khusus lampu operasi dental, nyedhot lan liya-liyane.

  • XH502 Unit Dental

    XH502 Unit Dental

    Unit Dental Grace-D XH502 dikembangake adhedhasar tema "Nikmati perawatan" dening SHINVA.Kontrol otomatis mikrokomputer lan tampilan wektu nyata dinamis LCD ndadekake operasi dokter luwih trep lan cerdas.Desain ergonomis nggawe pasien santai lan nyuda ketegangan lan nyeri nalika perawatan.Kinerja lengkap sing apik mbantu pasien seneng perawatan.

  • XH501 Unit Dental

    XH501 Unit Dental

    Unit Dental Grace-D XH501 dikembangake adhedhasar tema "perawatan nyaman" dening SHINVA.Desain njupuk menyang akun nyaman lan penak kunjungan pasien lan operasi dhokter.Pilihan materi sing apik banget, desain ergonomis, kontrol otomatis mikrokomputer lan proses produksi cetakan ndadekake kinerja sing dipercaya, operasi sing trep lan katon apik.

  • Smart Otomatis Washer-disinfector

    Smart Otomatis Washer-disinfector

    Smart Series washer-disinfector utamané digunakake kanggo ngumbah, disinfecting lan pangatusan saka instrument (kalebu handpieces dental), glassware lan utensils plastik ing CSSD rumah sakit utawa kamar operasi.

    Efek ngumbah lan disinfeksi tundhuk karo standar internasional EN ISO 15883.

  • Sterilisasi Uap PALING-Kelas B

    Sterilisasi Uap PALING-Kelas B

    Sterilisasi Uap PALING: T18/24/45/80 minangka sterilisasi meja kelas B.Minangka jinis sterilizer dhuwur meksa, iku njupuk uap minangka medium sterilization kang cepet aman lan ekonomi. Padha umum digunakake ing departemen dental, departemen ophthalmological, kamar operasi lan CSSD kanggo nggawe sterilization kanggo instrument warped utawa unwrapped, kain, utensils. , medium kultur, cairan sing ora disegel lsp.

  • Sterilisasi Uap PALING

    Sterilisasi Uap PALING

    Sterilizer Uap PALING: T60/80 minangka jinis sterilizer tekanan dhuwur, mbutuhake uap minangka medium sterilisasi sing cepet aman lan ekonomi, operasi induktif.Sistem pompa ganda sing efisien lan evaporator panyimpenan energi kapasitas gedhe luwih cepet tinimbang sterilizer seri konvensional PALING-T kanggo kecepatan pompa lan generasi uap.Biasane digunakake ing departemen stomatological, departemen ophthalmological, kamar operasi lan CSSD kanggo nggawe sterilisasi kanggo kain instrument warped utawa unwrapped, utensils, medium budaya, Cairan unsealed etc.

  • Sterilizer Kaset Digital Dmax-N

    Sterilizer Kaset Digital Dmax-N

    Digital Cassette Sterilizer minangka peralatan sterilisasi kanthi otomatis kanthi otomatis sing nggunakake uap tekanan minangka medium.Cocog kanggo sterilisasi piranti medis sing bisa tahan tekanan uap, kayata handpieces dental, instrumen presisi ophthalmic, endoskop kaku dental lan instrumen bedah, lsp.