Solusi Gigi

  • XH507 Dental Unit

    XH507 Unit Gigi

    ■ Desain bantal sing laras sesuai karo posisi ergonomis lan sikep ngapusi, sing luwih cocog kanggo perawatan jangka panjang.

    ■ Bantal kursi dirancang kanthi cara pamisah, lan istirahat sikil dibentuk dening umpluk PU keras, sing tahan karet lan ora gampang rusak. Posisi kursi paling endhek yaiku 380mm, sing luwih gampang kanggo pasien munggah lan mudhun.

    ■ Bantalan kulit alus kelas dhuwur kanthi dhukungan lumbar lan desain retensi kepala duwe perasaan lapisan sing kuat.

    ■ Desain kursi mburi bentuk peach ngoptimalake ruang sikil dokter lan njamin akses cedhak ing antarane dokter lan pasien.

  • XH605 Dental Unit

    XH605 Unit Gigi

    Unit implan gigi minangka piranti perawatan gigi sing dirancang khusus kanggo operasi implan gigi. Bisa nyukupi persyaratan khusus pencahayaan, nyedhot, lan liya-liyane.

  • XH502 Dental Unit

    XH502 Unit Gigi

    Unit Gigi Grace-D XH502 dikembangake adhedhasar tema "Seneng perawatan" dening SHINVA. Kontrol otomatis mikrokomputer lan tampilan real-time dinamis LCD nggawe operasi dokter luwih trep lan cerdas. Desain ergonomis ndadekake pasien santai lan nyuda ketegangan lan rasa nyeri ing perawatan. Kinerja komprehensif sing apik mbantu pasien nikmati perawatan.

  • XH501 Dental Unit

    XH501 Unit Gigi

    Unit Gigi Grace-D XH501 dikembangake adhedhasar tema "perawatan nyaman" dening SHINVA. Desain kasebut nganggep kepenak lan penak tumrap kunjungan pasien lan operasi dokter. Pilihan material sing apik banget, desain ergonomis, kontrol otomatis mikrokomputer lan proses produksi cetakan ndadekake kinerja dipercaya, operasi sing trep lan penampilan sing apik.

  • Smart Automatic Washer-disinfector

    Mesin Pencuci Otomatis Cerdas

    Smart Series washer-disinfector umume digunakake kanggo ngumbah, ngrusak lan ngeringake instrumen (kalebu barang tangan), barang gelas lan peralatan plastik ing CSSD rumah sakit utawa ruang operasi.

    Efek ngumbah lan desinfeksi sesuai karo standar internasional EN ISO 15883.

  • MOST Steam Sterilizer-Class B

    PULIH Sterilisasi Uap Kelas B

    Sterilisasi Uap Paling Penting: T18 / 24/45/80 minangka steril tabletop Kelas B. Minangka jinis sterilisasi tekanan tinggi, dibutuhake uap minangka medium sterilisasi sing aman cepet lan ekonomi. Umume digunakake ing departemen gigi, departemen ophthalmological, ruang operasi lan CSSD kanggo nggawe disterilisasi kanggo instrumen, kain, peralatan sing ora pas lan ora dibungkus. , medium budaya, cairan sing ora disegel lsp.

  • MOST Steam Sterilizer

    Panyeger Sterilisasi Uap

    Sterilisasi Uap PALING: T60 / 80 minangka jinis sterilisasi tekanan tinggi, butuh uap minangka media sterilisasi sing aman kanthi cepet lan operasi induktif ekonomi. Sistem pompa dobel sing efisien lan penguapan panyimpenan energi kanthi kapasitas luwih cepet tinimbang sterilisasi seri konvensional PALING-T kanggo kacepetan pam lan generasi uap. Biasane digunakake ing departemen gastratologis, departemen ophthalmological, ruang operasi lan CSSD kanggo nggawe sterilisasi kanggo kain instrumen sing ora nganggo utawa ora dibungkus, peralatan, medium budaya, cairan tanpa tutup dll

  • Dmax-N Digital Cassette Sterilizer

    Dmax-N Digital Cassette Sterilizer

    Digital Cassette Sterilizer minangka peralatan sterilisasi cepet kanthi otomatis sing nggunakake tekanan uap minangka medium. Cocog kanggo sterilisasi piranti medis sing tahan tekanan uap, kayata alat tangan gigi, instrumen presisi ophthalmic, endoskop kaku gigi lan instrumen operasi, lsp.