Disinfeksi & Sterilisasi

  • SGL Series Steam Sterilizer

    Sterilisasi Uap Seri SGL

    Minangka pusat R&D nasional kanggo peralatan desinfeksi & sterilisasi, SHINVA minangka unit penyusun utama standar nasional lan industri kanggo peralatan sterilisasi. Saiki SHINVA minangka basis manufaktur paling gedhe kanggo peralatan sterilisasi lan desinfeksi ing jagad iki. SHINVA wis lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001, CE, ASME lan sistem manajemen kapal tekanan.

    Sterilisasi uap seri SGL kanthi lengkap memenuhi persyaratan standar GMP lan akeh digunakake kanggo sterilisasi alat, sandhangan steril, tutup karet, tutup aluminium, bahan baku, filter lan medium budaya ing bidang teknik farmasi, perawatan medis lan kesehatan, kewan laboratorium lan sapanunggalane.

  • YQG Series Pharmaceutical Washer

    Mesin Cuci Farmasi Seri YQG

    Mesin cuci GMP dikembangake dening SHINVA miturut GMP paling anyar lan bisa wisuh ngumbah, ngumbah, mbilas lan produk garing. Proses ngumbah bisa dibaleni lan bisa direkam, saengga bisa ngrampungake kanthi lengkap proses proses ngumbah manual kanthi ora stabil. Mesin cuci seri iki memenuhi persyaratan FDA lan EU.

  • GD Series Dry Heat Sterilizer

    GD Series Sterilisasi Panas Garing

    Sterilisasi panas garing biasane digunakake kanggo sterilisasi bahan tahan suhu dhuwur. Nggunakake hawa panas sing sirkulasi minangka media sing digunakake kanggo sterilisasi lan depyrogenasi lan memenuhi syarat GMP, GMP EU, lan FDA China. Sijine artikel ing ruangan, wiwiti siklus sterilisasi, banjur kipasake sirkulasi, pipa pemanas lan katup udara bakal bisa digunakake kanthi cepet dadi panas. Kanthi bantuan kipas sirkulasi, hawa panas sing garing mili menyang ruangan kanthi HEPA tahan suhu dhuwur lan nggawe aliran udara sing seragam. Kelembapan ing sisih ndhuwur artikel dijupuk dening udhara panas sing garing banjur dibuwang metu saka ruangan. Nalika suhu kamar tekan nilai tartamtu, katup knalpot ditutup. Hawa panas sing garing nyebar ing ruangan kasebut. Kanthi asupan udara seger sing intermiten, kamar kasebut duwe tekanan positif. Sawise fase sterilisasi rampung, katup mlebu udara adhem utawa banyu adhem mbukak kanggo adhem. Nalika suhu mudhun dadi nilai sing disetel, katup otomatis ditutup, lan alarm sing bisa dirungokake lan visual diwenehi indhikasi mbukak lawang.