Disinfeksi & Sterilisasi

  • Washer Farmasi Seri YQG

    Washer Farmasi Seri YQG

    Mesin cuci GMP dikembangake dening SHINVA miturut GMP paling anyar lan bisa wisuh, ngumbah, mbilas lan produk garing.Proses ngumbah bisa diulang lan bisa direkam, saengga bisa ngrampungake kualitas proses cuci manual sing ora stabil.Mesin cuci seri iki nyukupi syarat FDA lan EU.

  • Sterilizer Panas Kering GD Series

    Sterilizer Panas Kering GD Series

    Sterilizer panas garing utamane digunakake kanggo sterilisasi bahan tahan suhu dhuwur.Iki nggunakake sirkulasi udara panas minangka media sing digunakake kanggo sterilisasi lan depirogenasi lan nyukupi syarat GMP, EU GMP lan FDA China.Sijine artikel menyang kamar, miwiti siklus sterilization, banjur penggemar sirkulasi, pipa panas lan klep online bakal bisa bebarengan kanggo dadi panas cepet.Kanthi bantuan saka penggemar sirkulasi, udhara panas garing mili menyang kamar kanthi HEPA tahan suhu dhuwur lan mbentuk aliran udara seragam.Kelembapan ing permukaan barang kasebut dibuwang dening hawa panas garing lan banjur dibuwang metu saka kamar.Nalika suhu kamar tekan nilai tartamtu, tutup exhaust ditutup.Udhara panas garing sirkulasi ing kamar.Kanthi asupan udara seger sing intermiten, ruangan kasebut duwe tekanan positif.Sawise fase sterilisasi rampung, udhara seger utawa tutup inlet banyu sing adhem mbukak kanggo pendinginan.Nalika suhu mudhun menyang nilai sing disetel, katup otomatis nutup, lan weker sing bisa dirungokake lan visual diwenehake kanggo tandha lawang mbukak.

  • SGL Series Steam Sterilizer

    SGL Series Steam Sterilizer

    Minangka pusat R&D nasional tunggal kanggo peralatan disinfeksi & sterilisasi, SHINVA minangka unit panyusunan utama kanggo standar nasional lan industri kanggo peralatan sterilisasi.Saiki SHINVA minangka basis manufaktur paling gedhe kanggo peralatan sterilisasi lan disinfeksi ing saindenging jagad.SHINVA wis lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001, CE, ASME lan sistem manajemen prau tekanan.

    Sterilisasi uap umum seri SGL nyukupi syarat standar GMP lan digunakake kanggo sterilisasi alat, sandhangan steril, stoppers karet, tutup aluminium, bahan mentah, saringan lan medium budaya ing bidang teknik farmasi, perawatan medis lan kesehatan, kewan. laboratorium lan liya-liyane.