Lemari Pengeringan

  • Seri YGZ-500

    Seri YGZ-500

    Supaya kanggo mesthekake efek sterilization, iku banget perlu kanggo njaga item sterilized pangatusan.Kabinet pangatusan medis YGZ dikembangake kanggo nyukupi kabutuhan pangatusan nyata kanggo macem-macem barang ing rumah sakit.Produk sing ayu ing tampilan, lengkap ing fungsi, prasaja ing operasi.Padha digunakake digunakake ing CSSD rumah sakit, kamar operasi lan departemen liyane.

  • Seri YGZ-1000

    Seri YGZ-1000

    Supaya kanggo mesthekake efek sterilization, iku banget perlu kanggo njaga item sterilized pangatusan.Kabinet pangatusan medis YGZ dikembangake kanggo nyukupi kabutuhan pangatusan nyata kanggo macem-macem barang ing rumah sakit.Produk sing ayu ing tampilan, lengkap ing fungsi, prasaja ing operasi.Padha digunakake digunakake ing CSSD rumah sakit, kamar operasi lan departemen liyane.

  • YGZ-1600, YGZ-2000 Series

    YGZ-1600, YGZ-2000 Series

    Supaya kanggo mesthekake efek sterilization, iku banget perlu kanggo njaga item sterilized pangatusan.Kabinet pangatusan medis YGZ dikembangake kanggo nyukupi kabutuhan pangatusan nyata kanggo macem-macem barang ing rumah sakit.Produk sing ayu ing tampilan, lengkap ing fungsi, prasaja ing operasi.Padha digunakake digunakake ing CSSD rumah sakit, kamar operasi lan departemen liyane.

  • Seri YGZ-1600X

    Seri YGZ-1600X

    Supaya kanggo mesthekake efek sterilization, iku banget perlu kanggo njaga item sterilized pangatusan.Kabinet pangatusan medis YGZ dikembangake kanggo nyukupi kabutuhan pangatusan nyata kanggo macem-macem barang ing rumah sakit.Produk sing ayu ing tampilan, lengkap ing fungsi, prasaja ing operasi.Padha digunakake digunakake ing CSSD rumah sakit, kamar operasi lan departemen liyane.