Lemari Pangatusan

  • YGZ-500 Series

    Seri YGZ-500

    Supaya efek sterilisasi, perlu banget supaya barang-barang sing disterilake dadi garing. Kabinet pangatusan medis YGZ dikembangake kanggo nyukupi kabutuhan pangatusan nyata kanggo macem-macem barang ing rumah sakit. Produk kasebut katon apik, lengkap fungsine, lan gampang digunakake. Dheweke umume digunakake ing CSSD rumah sakit, kamar operasi lan departemen liyane.

  • YGZ-1000 Series

    Seri YGZ-1000

    Supaya efek sterilisasi, perlu banget supaya barang-barang sing disterilake dadi garing. Kabinet pangatusan medis YGZ dikembangake kanggo nyukupi kabutuhan pangatusan nyata kanggo macem-macem barang ing rumah sakit. Produk kasebut katon apik, lengkap fungsine, lan gampang digunakake. Dheweke umume digunakake ing CSSD rumah sakit, kamar operasi lan departemen liyane.

  • YGZ-1600, YGZ-2000 Series

    YGZ-1600, Seri YGZ-2000

    Supaya efek sterilisasi, perlu banget supaya barang-barang sing disterilake dadi garing. Kabinet pangatusan medis YGZ dikembangake kanggo nyukupi kabutuhan pangatusan nyata kanggo macem-macem barang ing rumah sakit. Produk kasebut katon apik, lengkap fungsine, lan gampang digunakake. Dheweke umume digunakake ing CSSD rumah sakit, kamar operasi lan departemen liyane.

  • YGZ-1600X Series

    Seri YGZ-1600X

    Supaya efek sterilisasi, perlu banget supaya barang-barang sing disterilake dadi garing. Kabinet pangatusan medis YGZ dikembangake kanggo nyukupi kabutuhan pangatusan nyata kanggo macem-macem barang ing rumah sakit. Produk kasebut katon apik, lengkap fungsine, lan gampang digunakake. Dheweke umume digunakake ing CSSD rumah sakit, kamar operasi lan departemen liyane.