Endoskop Cuci & Disinfeksi

  • Disinfektor Mesin Cuci Endoskop Fleksibel Otomatis

    Disinfektor Mesin Cuci Endoskop Fleksibel Otomatis

    Disinfector Washer Endoskop Fleksibel Otomatis dirancang adhedhasar standar ISO15883-4 sing khusus digunakake kanggo ngumbah lan disinfeksi kanggo Endoskop Fleksibel.

  • Lemari panyimpenan jinis gantung

    Lemari panyimpenan jinis gantung

    Fitur Produk Center-HGZ

    ■ 5.7-inch werna layar kontrol tutul.

    ■ Chamber integral mbentuk, gampang resik tanpa turahan bakteri.

    ■ Lawang kaca tempered, gampang kanggo mirsani kahanan njero kamar.

    ■ Smart sandi kunci elektromagnetik, aman lan dipercaya.

    ■ Sistem panyimpenan gantung Rotary kanggo endoskop.

    ■ Sistem jangkar posisi papat lapisan, kabeh proteksi kanggo endoskop.

    ■ illuminator cahya kadhemen LED, aman lan dipercaya, ora panas prodhuksi.

  • Lemari panyimpenan jinis piring

    Lemari panyimpenan jinis piring

    Pangatusan lan panyimpenan sing tepat saka endoskop iku penting.bagean saka ngumbah endoskop lan proses disinfeksi, sing langsung ana hubungane karo endoskop lan safety pasien.