Endoskop Cuci & Disinfeksi

  • Hanging type storage cabinet

    Kabinet panyimpenan jinis gantung

    Fitur Produk Center-HGZ

    ■ Layar kontrol tutul warna 5,7 inci.

    ■ Pembentukan integral kamar, gampang resik tanpa residu bakteri.

    ■ Pintu kaca sing sedheng, gampang diawasi ing njero ruangan.

    ■ Kunci elektromagnetik sandhi sing cerdas, aman lan andal.

    ■ Sistem panyimpenan gantung Rotary kanggo endoskop.

    ■ Sistem jangkar posisi papat lapisan, kabeh nglindhungi endoskop.

    ■ illuminator cahya kadhemen LED, aman lan andal, ora gawé panas.

  • Plate type storage cabinet

    Lemari panyimpenan jinis piring

    Pangatusan lan panyimpenan endoskop iku penting. bagean proses ngumbah endoskop lan desinfeksi, sing ana gandhengane langsung karo endoskop lan keamanan pasien.

  • Automatic Flexible Endoscope Washer Disinfector

    Diskfector Mesin Cuci Endoskop Fleksibel Otomatis

    Endoskop Fleksibel Otomatis Washer-disinfektor dirancang adhedhasar ISO15883-4 standar sing digunakake khusus kanggo ngumbah lan disinfeksi Endoskop Fleksibel.