Larutan SVP bubuk garing-beku

  • RXY Series Wash-Sterilize-Fill-Seal Line

    RXY Series Wash-Sterilize-Fill-Seal Line

     Jalur Produksi Cuci-Cuci-Isi-Segel Vial digunakake kanggo ngumbah, sterilisasi, ngisi lan nyegel injeksi botol cilik ing bengkel. Iki nduweni desain canggih, struktur sing cukup, tingkat otomatisasi dhuwur, operasi sing stabil lan andal, efisiensi produksi sing dhuwur lan integrasi mekanik lan listrik. Bagian sing diubungi cairan obat digawe saka AISI316L lan liyane digawe saka AISI304. Bahan sing digunakake ora duwe polusi tumrap narkoba lan lingkungan.

  • LM Series Freeze Dryer

    Pengering Beku Seri LM

    Cocog kanggo produksi massal produk steril sing wis garing lan bisa dilebokake kanthi opsional karo sistem muatan lan bongkar otomatis.

  • G-V Series Automation system

    Sistem Otomasi Seri GV

    Fungsi sistem loading lan bongkar otomatis yaiku kanggo ngerteni sesambungan peralatan lan kontrol otomatis ing area inti pangatusan beku, lan kanggo nindakake operasi otomatis lan tanpa operasi kanggo mbukak pangatusan beku lan pembongkaran, supaya ora ana kontak antara operator lan produk, supaya bisa nglereni sumber polusi lan ngerteni kontrol produk aseptik, lan uga nambah efisiensi produksi. Sistem isolasi steril O-RABS, C-RABS utawa ISOLATOR uga bisa dilengkapi karo kabutuhane pangguna.