Solusi SVP bubuk beku-garing

  • RXY Series Wash-Sterilize-Fill-Seal Line

    RXY Series Wash-Sterilize-Fill-Seal Line

    Garis Produksi Vial Wash-Dry-Fill-Seal digunakake kanggo ngumbah, sterilisasi, ngisi lan nutup injeksi vial volume cilik ing bengkel.Iki nduweni desain canggih, struktur sing cukup, otomatisasi sing dhuwur, operasi sing stabil lan dipercaya, efisiensi produksi sing dhuwur lan integrasi mekanik lan listrik.Bagian sing dikontak karo cairan obat digawe saka AISI316L lan liyane digawe saka AISI304.Bahan sing digunakake ora duwe polusi ing obat lan lingkungan.

  • LM Series Freeze Dryer

    LM Series Freeze Dryer

    Iku cocok kanggo produksi massal produk steril beku-pepe lan bisa opsional Integrasi karo sistem loading lan unloading otomatis.

  • Sistem Otomatisasi Seri GV

    Sistem Otomatisasi Seri GV

    Fungsi sistem loading lan unloading otomatis kanggo nyadari pranala peralatan lan kontrol otomatis ing wilayah inti beku-pangatusan, lan kanggo nindakake operasi otomatis lan unmanned kanggo loading beku-pangatusan lan unloading, supaya kontak antarane operator lan produk, supaya minangka kanggo Cut mati sumber polusi lan éling kontrol aseptik produk, lan uga nambah efficiency produksi.Sistem isolasi steril O-RABS, C-RABS utawa ISOLATOR uga bisa dilengkapi miturut kabutuhan pangguna.