Fume Hood

  • BFA Series Ventilated Type

    Jinis Ventilasi Seri BFA

    Hood fume minangka alangan utama kanggo nglindhungi personel eksperimen saka asap kimia beracun ing laboratorium kimia. Iki minangka piranti keamanan eksperimen sing penting sing sacara efektif ngilangi asap kimia, uap, debu lan gas beracun sing digawe sajrone eksperimen kimia, lan nglindhungi para pekerja lan lingkungan laboratorium.

  • BAT Series In-room Circulated Type

    Tipe Sirkulasi Seri BAT

    Tudung asap reresik tanpa pipa yaiku hood fume sing ora mbutuhake ventilasi eksternal. Iki bisa digunakake kanggo eksperimen kimia ukuran cilik lan medium lan eksperimen kimia rutin kanggo nglindhungi operator lan lingkungan saka gas lan silt sing mbebayani.