Tudung Asap

  • BFA Series Ventilated Tipe

    BFA Series Ventilated Tipe

    Tudung asap minangka penghalang utama kanggo nglindhungi personel eksperimen saka asap kimia beracun ing laboratorium kimia.Iku piranti safety eksperimen penting sing èfèktif ngilangake asap kimia, vapors, bledug lan gas beracun kui nalika nyobi kimia, lan nglindhungi buruh lan lingkungan laboratorium.

  • Seri BAT Tipe Sirkulasi Ing Kamar

    Seri BAT Tipe Sirkulasi Ing Kamar

    Tudung asap sing ngresiki tanpa pipa yaiku tutup asap sing ora mbutuhake ventilasi njaba.Bisa digunakake kanggo eksperimen kimia cilik lan medium lan eksperimen kimia rutin kanggo nglindhungi operator lan lingkungan saka gas lan lempung sing mbebayani.