Hemodialiser

  • Dialyzer kapiler fluks dhuwur

    Dialyzer kapiler fluks dhuwur

    Fitur ●Biokompatibilitas sing apik banget ●Efek retensi endotoksin sing signifikan ●Kinerja pembuangan toksin sing stabil lan efisien ●Efisiensi panyisihan molekul medium lan gedhe sing efisien Rincian Biokompatibilitas sing apik banget Bisa dideleng saka diagram yen PUREMAH kurang kaya nyebabake ngaktifake alexin lan owah-owahan kuantitatif saka hematoma. .Hemabeba: relatif stabil Alexin: relatif stabil Manajemen Permukaan Aktif-ASM: Ngurangi adsorpsi protein lan kanthi efektif nyuda b...
  • Low-flux kapiler Dialyzer

    Low-flux kapiler Dialyzer

    Fitur: ●Biokompatibilitas sing apik banget ●Ondulasi lan PET (teknologi peningkatan kinerja) ●Kinerja aman lan stabil mbusak racun ●Kinerja mbusak molekul cilik lan medium sing signifikan Detail Bahan PES — kinerja sing luwih aman lan stabil PES vs. PSF: 1. Kinerja sing luwih stabil: PES nduweni suhu transisi kaca sing luwih dhuwur tinimbang PSF 2. Sifat hidrofilik dhuwur: protein adsorbs kurang kontak karo getih 3. Ora ana metil radikal bebas: fisik lan kimia st...