Akselerator Linear Elektron Medis Energi Dhuwur

Akselerator Linear Elektron Medis Energi Dhuwur

Katrangan singkat:

Akselerator Linear Elektron Medis Energi Dhuwur


Detail Produk

Tag Produk

Fitur sing Disorot:
■ Telung sinar X (6MV, 10MV lan 15MV) lan sinar multi elektron saka 6 MeV nganti 21 MeV kabeh kasedhiya.
■ Sistem collimator rahang independen, ndhukung pelacakan rahang dinamis.
■ DMLC kecepetan kanthi 120 godhong.
■ Tabel Perawatan IGRT sing tepat banget, koreksi otomatis.
■ Sistem kontrol digital wektu nyata.
■ Konsol aliran sithik, Kontrol terintegrasi.
■ Urutan otomatis lapangan lan otomatis pangiriman perawatan.
■ Sistem pencitraan KV-CBCT.
■ Sistem pencitraan EPID MV.
■ Dhukungan 3D-CRT, langkah lan motret, jendela geser, SBRT.
■ Pangiriman perawatan IMAT cepet banget.
■ Mode FFF tingkat intensitas tinggi, dosis tinggi.

High Energy Medical Electron Linear Accelerator1
High Energy Medical Electron Linear Accelerator2
High Energy Medical Electron Linear Accelerator3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita