. China High Energy Medical Electron Linear Accelerator Produsen lan Supplier |Shinva

Akselerator Linear Elektron Medis Energi Tinggi

Akselerator Linear Elektron Medis Energi Tinggi

Katrangan singkat:

Akselerator Linear Elektron Medis Energi Tinggi


Detail Produk

Tag produk

Fitur sing disorot:
■ Telung sinar X (6MV, 10MV lan 15MV) lan sinar multi elektron saka 6 MeV nganti 21 MeV kasedhiya kabeh.
■ Sistem kolimator rahang independen ganda, ndhukung pelacakan rahang dinamis.
■ DMLC kacepetan dhuwur kanthi 120 godhong.
■ Tabel Perawatan IGRT sing tepat dhuwur, koreksi otomatis.
■ Sistem kontrol digital wektu nyata.
■ Konsol aliran rendah, Kontrol terpadu.
■ Urutan lapangan otomatis lan otomatisasi pangiriman perawatan.
■ Sistem pencitraan KV-CBCT.
■ Sistem pencitraan EPID MV.
■ Ndhukung 3D-CRT, step and shoot, sliding window, SBRT.
■ pangiriman perawatan IMAT kacepetan dhuwur.
■ Intensitas dhuwur, mode FFF tingkat dosis dhuwur.

Akselerator Linier Elektron Medis Energi Tinggi1
Akselerator Linier Elektron Medis Energi Tinggi2
Akselerator Linear Elektron Medis Energi Tinggi3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita