Kontrol Infèksi

  • Sterilisasi meja MOST-T (18L-80L)

    Sterilisasi meja MOST-T (18L-80L)

    MOST-T minangka jinis sterilisasi meja sing cepet, aman lan ekonomis.Biasane digunakake ing departemen stomatological, departemen ophthalmological, kamar operasi lan CSSD kanggo nggawe sterilization kanggo kebungkus utawa unwrapped instrument, kain, kothong A, kothong B, medium budaya, unsealed Cairan, etc.

    Desain kasebut cocog karo arahan CE sing relevan (kayata MDD 93/42/EEC lan PED 97/23/EEC) lan standar penting kayata EN13060.

  • Trolley Distribusi Air-Bukti

    Trolley Distribusi Air-Bukti

    ■ 304 stainless steel
    ■ Awak troli kabèh mbengkongaken lan gandheng karo kinerja sealing banget
    ■ Panel lawang struktur komposit pindho lapisan, rotasi 270 °
    ■ Kanthi clapboard njero, dhuwur luwes

  • MAST-V (pintu geser vertikal, 280L-800L)

    MAST-V (pintu geser vertikal, 280L-800L)

    MAST-V minangka sterilizer sing cepet, kompak lan serbaguna sing diteliti lan dikembangake miturut syarat paling anyar saka institusi medis lan CSSD.Iki dirancang lan diprodhuksi nggabungake kapasitas dhuwur kanthi efisiensi biaya, nalika nawakake linuwih operasi lan pangopènan sing gampang.

    Desain kamar cocog karo negara GB1502011, GB8599-2008, CE, standar EN285 Eropa, ASME lan PED.

  • Disinfektor Mesin Cuci Endoskop Fleksibel Otomatis

    Disinfektor Mesin Cuci Endoskop Fleksibel Otomatis

    Disinfector Washer Endoskop Fleksibel Otomatis dirancang adhedhasar standar ISO15883-4 sing khusus digunakake kanggo ngumbah lan disinfeksi kanggo Endoskop Fleksibel.

  • Multi-efek alus lan padhang lubricating agen antirust

    Multi-efek alus lan padhang lubricating agen antirust

    Lingkup aplikasi:Digunakake kanggo pelumasan manual lan mekanik, pangopènan lan nyegah karat instrumen lan artikel logam.

  • Piranti Pembuangan Gas EO

    Piranti Pembuangan Gas EO

    Liwat katalitik suhu dhuwur, mesin perawatan gas etilena oksida bisa ngurai gas EO dadi karbon dioksida lan uap banyu lan langsung dibuwang menyang njaba, tanpa perlu nginstal pipa discharge dhuwur.Efisiensi dekomposisi luwih dhuwur tinimbang 99,9%, sing nyuda emisi etilen oksida.

  • Sterilisasi Etilena Oksida

    Sterilisasi Etilena Oksida

    Sterilisasi seri XG2.C njupuk 100% gas etilena oksida (EO) minangka medium sterilisasi.Utamane digunakake kanggo nggawe sterilisasi kanggo instrumen medis sing tepat, instrumen optik, lan piranti elektronik medis, plastik lan bahan medis sing ora bisa tahan suhu dhuwur lan sterilisasi udan.

  • Klamben Trolley Distribusi Air-Bukti

    Klamben Trolley Distribusi Air-Bukti

    ■ Bahan paduan aluminium berkualitas tinggi, proses cetakan terintegrasi, bobote kurang lan keluwesan dhuwur.
    ■ Lawang dibukak ing rong dimensi, loading trep.
    ■ Ngalahake ergonomis ing loro-lorone fasad, gampang didorong.

  • Rak panyimpenan basket

    Rak panyimpenan basket

    ■ Kabeh stainless steel kanggo nyimpen basket standar SHINVA
    ■ Struktur panyimpenan basket bolong vertikal, gampang kanggo ventilasi
    ■ Bisa digawe khusus kanggo nyimpen kranjang standar ISO

  • piring

    piring

    Ukuran: 1300 (L) × 500 (W) x 275 (H) mm
    bantalan maksimum: 200Kg

  • Manual Door Spray Washer

    Manual Door Spray Washer

    Rapid-M-320 minangka mesin cuci-disinfektor lawang manual ekonomi sing diteliti lan dikembangake miturut syarat rumah sakit utawa institusi sing luwih cilik.Fungsi lan efektif ngumbah padha karo Rapid-A-520.Sampeyan uga bisa digunakake kanggo disinfeksi instrumen bedah, wares, nampan lan piring medis, instrumen anestesi lan selang corrugated ing CSSD rumah sakit utawa kamar operasi.

  • Washers Tekanan Negatif

    Washers Tekanan Negatif

    Sistem ngawasi SHINVA kanggo efek ngumbah Lumen

    ■ Cara pangujian efek ngumbah
    Cuci vakum pulsa beda karo cuci semprotan, nggunakake prinsip kerja anyar kanggo ngatasi kabeh jinis instrumen rumit sing nduwe alur, gear lan lumen liyane.Kanggo validasi luwih ilmiah babagan efek ngumbah, SHINVA ngenalake solusi pemantauan efek cuci khusus miturut fitur: