Kewan Laboratorium

  • IVC

    IVC

    SHINVA bisa nyedhiyakake macem-macem produk pengembang rodent, kalebu IVC, macem-macem ukuran kandhang lan rak lsp. SHINVA bisa nyedhiyakake layanan khusus miturut kahanan nyata kanggo nyukupi kabutuhan pangguna.

  • BWS-M-G360 automatic drinking water bottle filling machine

    Mesin ngisi botol banyu ngombe otomatis BWS-M-G360

    Banyu steril sing diobati dening sistem sterilisasi banyu ngombe kewan laboratorium bisa disambungake kanthi mulus karo mesin isi botol banyu ngombe liwat pipa sanitasi kanggo nyegah infeksi sekunder saka kualitas banyu;

     

  • Poultry isolator

    Isolator unggas

     

    Isolator unggas BSE-l isolator unggas tekanan positif lan negatif minangka peralatan paling anyar sing digawe dening perusahaan kami kanggo ternak unggas, berkembang biak SPF lan eksperimen farmakologis virus.

  • Soft bag isolator

    Isolator tas alus

    Isolator tas empuk tikus lan tikus BSE-IS minangka peralatan khusus kanggo ngembangake SPF utawa tikus lan tikus steril ing lingkungan normal utawa lingkungan penghalang. Iki digunakake kanggo breeding lan teknik genetik tikus lan tikus. 

  • Monkey cage

    Kandhang kethek

    Nyedhiyakake macem-macem solusi produk kanggo kewan gedhe, lan bisa nyedhiyakake program breeding otomatis miturut kahanan pangguna sing nyata;

  • VHP Sterilization

    Sterilisasi VHP

    Seri BDS-H disinfektan hidrogen peroksida diffusional nggunakake gas hidrogen peroksida minangka agen disinfektan lan sterilisasi. Cocog kanggo gas sing disinfeksi ing papan, permukaan lan peralatan pipa.

  • Surgical isolator

    Isolator operasi

    Isolator bedah tikus lan tikus cocog kanggo pusat kewan laboratorium, lembaga karantina, perusahaan biofarmasi, unit perawatan medis lan kesehatan, lsp. 

  • BSP-C series Waste bedding disposal equipment

    Seri BSP-C Peralatan pembuangan tempat tidur sampah

    Gunakake seret rantai mekanik utawa prinsip vakum kanggo ngeterake sprei anyar saka kamar panyimpenan menyang area tambahan, utawa ngeterake sprei sampah saka area koleksi menyang area perawatan terpusat,

  • BIST-WD series animal drinking water online sterilization equipment

    Peralatan sterilisasi online banyu ngombe kewan seri BIST-WD

    Nggunakake teknologi sterilisasi suhu ultra-dhuwur, banyu ngombe kewan nalika proses liwat lingkungan suhu dhuwur lan njaga wektu sterilisasi tartamtu, mateni kabeh mikroorganisme ing banyu, kanggo entuk sterilisasi banyu ngombe kewan;

  • Dog and pig cage

    Kandang asu lan babi

    Nyedhiyakake macem-macem solusi produk kanggo kewan gedhe, lan bisa nyedhiyakake program breeding otomatis miturut kahanan pangguna sing nyata

  • Rabbit Cage

    Kandang Kelinci

    Otomatisasi tingkat dhuwur kanggo nyuda biaya lumaku.

    Kajaba pakan, pasokan banyu ngombe lan pembuangan feses lan urin kabeh otomatis. Kurang tenaga kerja lan operasi luwih gampang kanthi jumlah breeding sing padha.

  • BWS-M series rapid automatic drinking water bottle washer

    Mesin cuci botol banyu ngombe kanthi otomatis seri BWS-M

    Piranti cuci khusus kanggo ngombe botol banyu, 72 botol banyu dibersihake sak kumpulan; mode ngumbah Cepet;