Peralatan Laboratorium

  • Seri BWS-M mesin cuci botol banyu ngombe otomatis kanthi cepet

    Seri BWS-M mesin cuci botol banyu ngombe otomatis kanthi cepet

    Peralatan ngumbah khusus kanggo botol banyu ngombe, 72 botol banyu di resiki ing batch siji; Mode ngumbah cepet;

  • IVC

    IVC

    SHINVA bisa nyedhiyani macem-macem produk rearing rodent, kalebu IVC, macem-macem ukuran kandang lan rak etc. SHINVA bisa nyedhiyani layanan selaras miturut kahanan nyata kanggo nyukupi kabutuhan macem-macem pangguna.

  • Sterilizer Meja Kab

    Sterilizer Meja Kab

    l Kanthi fungsi vakum pulsa, vakum pokok tekan ndhuwur 90kPa, kelas S ora duwe fungsi kasebut

  • Sterilizer vertikal

    Sterilizer vertikal

    Siji-klik lawang ndhuwur mbukak otomatis

    Prosedur sterilisasi khusus kanggo barang laboratorium, ora metu uap nalika sterilisasi

    Layar LCD, operasi tombol induksi & Dilengkapi sensor tekanan, tampilan tekanan wektu nyata

    Fungsi sterilisasi cairan sealing opsional

  • Kandhang kethek

    Kandhang kethek

    Nyedhiyani macem-macem solusi produk kanggo kewan gedhe, lan bisa nyedhiyakake program breeding otomatis miturut kahanan nyata pangguna;

  • Kandhang asu lan babi

    Kandhang asu lan babi

    Nyedhiyani macem-macem solusi produk kanggo kewan gedhe, lan bisa nyedhiyakake program breeding otomatis miturut kahanan nyata pangguna.

  • Kandang Kelinci

    Kandang Kelinci

    Otomatisasi tingkat dhuwur kanggo nyuda biaya mlaku.

    Tambahan feed, pasokan banyu ngombe lan pembuangan feces lan cipratan kabeh otomatis.Kurang tenaga kerja lan luwih gampang operasi kanthi jumlah breeding sing padha.

  • Mesin ngisi botol banyu ngombe otomatis BWS-M-G360

    Mesin ngisi botol banyu ngombe otomatis BWS-M-G360

    Banyu steril sing diobati dening sistem sterilisasi banyu ngombe kewan laboratorium kanthi lancar disambungake karo mesin ngisi botol banyu ngombe liwat pipa sanitasi kanggo nyegah infeksi sekunder kualitas banyu;

     

  • Isolator unggas

    Isolator unggas

     

    Isolator unggas BSE-l tekanan positif lan negatif isolator unggas minangka peralatan paling anyar sing dikembangake dening perusahaan kita kanggo breeding unggas, breeding SPF lan eksperimen farmakologi virus.

  • Isolator tas lembut

    Isolator tas lembut

    BSE-IS seri mouse lan clurut tas alus isolator minangka peralatan khusus kanggo breeding SPF utawa tikus steril lan tikus ing lingkungan normal utawa lingkungan alangi.Iki digunakake kanggo breeding lan rekayasa genetika tikus lan tikus.

  • Sterilisasi VHP

    Sterilisasi VHP

    Seri BDS-H saka disinfektor hidrogen peroksida difusi nggunakake gas hidrogen peroksida minangka disinfektan lan agen sterilisasi.Cocog kanggo disinfect gas ing papan sing ditutup, permukaan pipa lan peralatan.

  • Isolator bedah

    Isolator bedah

    Isolator bedah tikus lan tikus cocok kanggo pusat kewan laboratorium, institusi karantina, perusahaan biofarmasi, unit perawatan medis lan kesehatan, lsp.