Sterilisasi Suhu Sithik

  • EO Gas Disposal Device

    Piranti Pembuangan Gas EO

    Liwat katalitik suhu tinggi, mesin perawatan gas etilena oksida bisa bosok gas EO dadi karbon dioksida lan uap banyu lan langsung dibuwang menyang njaba, tanpa prelu masang pipa debit dhuwur. Efisiensi dekomposisi luwih dhuwur tinimbang 99,9%, sing nyuda emisi etilena oksida.

  • Ethylene Oxide Sterilizer

    Sterilisasi Etilena Oksida

    XG2.C seri sterilizer njupuk 100% etilen oksida (EO) gas minangka medium sterilisasi. Umume digunakake kanggo nggawe sterilisasi kanggo instrumen medis sing tepat, instrumen optik, lan instrumen elektronik medis, plastik lan bahan medis sing ora tahan karo suhu tinggi lan sterilisasi udan.

  • Hydrogen Peroxide Plasma Sterilizer

    Sterilisasi Plasma Hidrogen Peroksida

    Sterilisasi Plasma SHINVA njupuk H202 minangka agen sterilisasi lan wujud kahanan plasmatik H202 kanthi medan elektromagnetik ing suhu kurang. Iki nggabungake H202 gas lan plasmatik kanggo nggawe sterilisasi barang ing ruangan lan bosok H202 residu sawise sterilisasi.