Sterilizers Suhu Kurang

  • Piranti Pembuangan Gas EO

    Piranti Pembuangan Gas EO

    Liwat katalitik suhu dhuwur, mesin perawatan gas etilena oksida bisa ngurai gas EO dadi karbon dioksida lan uap banyu lan langsung dibuwang menyang njaba, tanpa perlu nginstal pipa discharge dhuwur.Efisiensi dekomposisi luwih dhuwur tinimbang 99,9%, sing nyuda emisi etilen oksida.

  • Sterilisasi Etilena Oksida

    Sterilisasi Etilena Oksida

    Sterilisasi seri XG2.C njupuk 100% gas etilena oksida (EO) minangka medium sterilisasi.Utamane digunakake kanggo nggawe sterilisasi kanggo instrumen medis sing tepat, instrumen optik, lan piranti elektronik medis, plastik lan bahan medis sing ora bisa tahan suhu dhuwur lan sterilisasi udan.

  • Sterilizer Plasma Hidrogen Peroksida

    Sterilizer Plasma Hidrogen Peroksida

    SHINVA Plasma sterilizer njupuk H202 minangka agen sterilisasi lan mbentuk negara plasmatic H202 kanthi medan elektromagnetik ing suhu sing kurang.Nggabungke H202 gas lan plasmatic kanggo nggawe sterilisasi kanggo item ing kamar lan decomposes H202 residual sawise sterilization.