Pendant Langit-langit Medial

  • Pendant Bedah Aman-SJW

    Pendant Bedah Aman-SJW

    Pendant medis umum digunakake ing kamar operasi, ICU lan kamar pangiriman.Nyedhiyakake platform loading, sumber udara lan sumber daya kanggo peralatan medis sing gegandhengan.Pendant bedah mekanik SHINVA SEcure-SJW kanthi lengen Tunggal utawa Ganda nyedhiyakake lingkungan sing aman, efisien lan resik kanggo para dokter lan perawat.

  • Jembatan Gantung Medis ICU SEcure-H

    Jembatan Gantung Medis ICU SEcure-H

    Jembatan Gantung Medis SEcure nyedhiyakake platform efisiensi sing aman lan dhuwur kanggo ICU, CCU, PICU, NICU lan liya-liyane SEcure-H minangka model sing dirancang kanthi gabungan garing lan udan.

  • Jembatan Gantung Medis ICU SEcure-U

    Jembatan Gantung Medis ICU SEcure-U

    Jembatan Gantung Medis SEcure nyedhiyakake platform efisiensi sing aman lan dhuwur kanggo ICU, CCU, PICU, NICU lan liya-liyane SEcure-U minangka model sing dirancang kanthi bagean garing lan teles sing dipisahake.