Disinfektan Udara Medis

  • YKX.Z Ultraviolet Air Purifier

    YKX.Z Pemurni Udara Ultraviolet

    Prinsip kerja: Lampu UV + saringan. 

    Lampu UV bakal ngrusak struktur protein mikroorganisme nalika ngliwati zona cahya. Sawise iku, bakteri utawa virus mati lan hawa bakal diresiki.

  • YKX.P Medical Plasma Air Purifier

    YKX.P Pemurni Hawa Plasma Medis

    Produk seri YKX.P kalebu kipas, filter, modul sterilisasi plasma lan filter karbon aktif. Ing kipas angin, hawa sing reget dadi seger kanthi mbukak liwat modul filter lan sterilisasi. Modul sterilisasi plasma akeh partikel, sing bisa mateni bakteri lan virus kanthi efisien.

  • YCJ.X Laminar Flow Purifier

    YCJ.X Pemurni Aliran Laminar

    YCJ.X Laminar Flow Purifier nggunakake lampu germisida ultraviolet kanthi intensitas tinggi kanggo mujudake pemurnian lan desinfeksi hawa ing ruangan.
    Prinsip Kerja: Lampu UV + saringan telung lapisan

  • CBR.D Bed Unit Disinfector

    Disinfektori Unit Tempat Tidur CBR.D

    Diskfector Unit Tempat Tidur CBR.D bisa digunakake kanggo sterilisasi unit amben, kayata sprei lan selimut, lsp. Ozone, minangka medium sterilisasi, bakal dadi Oksigen sawise proses sterilisasi, sing aman lan trep kanggo operator.