Disinfektor Udara Medis

  • YKX.Z Ultraviolet Air Purifier

    YKX.Z Ultraviolet Air Purifier

    Prinsip kerja:Lampu UV + Filter.

    Sinar UV bakal ngrusak struktur protein mikroorganisme nalika ngliwati zona cahya.Sawise kuwi, bakteri utawa virus mati lan hawa diresiki.

  • Pemurni Udara Plasma Medis YKX.P

    Pemurni Udara Plasma Medis YKX.P

    Produk seri YKX.P kalebu penggemar, saringan, modul sterilisasi plasma lan saringan karbon aktif.Ing karya penggemar, udhara sing tercemar dadi seger kanthi ngliwati modul filter lan sterilisasi.Modul sterilisasi plasma sugih saka macem-macem partikel, sing mateni bakteri lan virus kanthi efisien.

  • YCJ.X Laminar Aliran Purifier

    YCJ.X Laminar Aliran Purifier

    YCJ.X Laminar Flow Purifier nggunakake lampu germicidal ultraviolet intensitas dhuwur kanggo mujudake pemurnian lan disinfeksi udara ing ruangan.
    Prinsip kerja: sinar UV + filter telung lapisan

  • CBR.D Bed Unit Disinfeksi

    CBR.D Bed Unit Disinfeksi

    The CBR.D Bed Unit Disinfector bisa digunakake kanggo sterilize amben Unit, kayata sprei lan selimut, etc. Ozon, minangka medium sterilization, bakal nguripake kanggo Oksigen sawise proses sterilization, kang aman lan trep kanggo operator.