Sterilisasi Uap Sedheng (Autoklaf)

  • MAST-V(Vertical sliding door,280L-800L)

    MAST-V (Pintu geser vertikal, 280L-800L)

    MAST-V minangka sterilisasi cepet, kompak lan serbaguna sing diteliti lan dikembangake miturut syarat paling anyar ing lembaga medis lan CSSD. Dirancang lan diprodhuksi nggabungake kapasitas dhuwur kanthi efisiensi biaya, nalika menehi reliabilitas operasi sing dhuwur lan gampang dijaga.

    Desain ruang sesuai karo GB1502011 negara, GB8599-2008, CE, standar Eropa EN285, ASME lan PED.

  • MCSG Pure Electric Steam Generator

    MCSG Generator Uap Listrik Murni

    Peralatan kasebut nggunakake uap industri kanggo dadi panas banyu murni kanggo ngasilake uap murni. Digunakake sacara umum ing industri medis, farmasi lan panganan kanggo nyedhiyakake uap berkualitas tinggi kanggo sterilisasi berkualitas tinggi. Iki cocog karo sarat kualitas uap lan kanthi efektif bisa nyegah masalah paket kuning lan tas basah sing disebabake amarga kualitas uap sing ora apik.

  • Clean Q Clean Electric Steam Generator

    Generator Uap Listrik Clean Clean Q

    Generator uap listrik sing bersih seri Q ngasilake uap sing resik kanthi dadi panas banyu murni. Keuntungan ukuran cilik, pemanasan cepet, ora ana polusi, gampang operasi lan linuwih. Bisa ngatasi polusi teyeng kanthi efektif ing paket bahan lan klamben.

  • XG1.U(100L-300L)

    XG1.U (100L-300L)

    Bisa digunakake ing departemen gastratologi lan oftalmologi, ruang operasi lan institusi medis liyane. Cocog kanggo kabeh instrumen padhet sing dibungkus utawa ora dibukak, instrumen rongga kelas A (potongan tangan lan endoskop gigi), instrumen implan, kain ganti lan tabung karet, lsp.

  • MAST-H(Horizontal sliding door,1000L-2000L)

    MAST-H (Pintu geser horisontal, 1000L-2000L)

    MAST-H minangka salah sawijining jinis sterilisasi uap seni kanthi kapasitas ukuran gedhe nalika nawakake lawang geser otomatis, kontrol cerdas, operasi sing bisa dipercaya lan pangopènan sing gampang, sing cocog kanggo pelanggan tingkat dhuwur kanthi timbangan gedhe. Dikembangake miturut syarat paling anyar ing institusi medis lan CSSD.

  • MAST-A(140L-2000L)

    MAST-A (140L-2000L)

    MAST-A minangka sterilisasi cepet, kompak lan serbaguna sing diteliti lan dikembangake miturut syarat paling anyar ing institusi medis lan CSSD. Dirancang lan diprodhuksi nggabungake kapasitas dhuwur kanthi efisiensi biaya, nalika menehi reliabilitas operasi sing dhuwur lan gampang dijaga.

    Desain ruang sesuai karo GB1502011 negara, GB8599-2008, CE, standar Eropa EN285, ASME lan PED.