Sterilisasi Uap Sedheng (Autoclaves)

  • MAST-V (pintu geser vertikal, 280L-800L)

    MAST-V (pintu geser vertikal, 280L-800L)

    MAST-V minangka sterilizer sing cepet, kompak lan serbaguna sing diteliti lan dikembangake miturut syarat paling anyar saka institusi medis lan CSSD.Iki dirancang lan diprodhuksi nggabungake kapasitas dhuwur kanthi efisiensi biaya, nalika nawakake linuwih operasi lan pangopènan sing gampang.

    Desain kamar cocog karo negara GB1502011, GB8599-2008, CE, standar EN285 Eropa, ASME lan PED.

  • Generator Uap Listrik Clean Q Clean

    Generator Uap Listrik Clean Q Clean

    Clean Q seri generator uap listrik resik ngasilake uap resik dening panas banyu murni.Nduwe kaluwihan ukuran cilik, pemanasan cepet, ora ana polusi, operasi gampang lan linuwih.Bisa èfèktif ngatasi polusi teyeng ing instrument lan paket materi klamben.

  • MCSG Pure Electric Steam Generator

    MCSG Pure Electric Steam Generator

    Peralatan iki nggunakake uap industri kanggo panas banyu murni kanggo ngasilake uap murni.Digunakake sacara wiyar ing industri medis, farmasi lan panganan kanggo nyedhiyakake uap kualitas dhuwur kanggo sterilisasi berkualitas tinggi.Iku meets syarat kualitas uap lan èfèktif bisa nyegah Pack kuning lan masalah tas udan disebabake kualitas uap miskin.

  • XG1.U(100L-300L)

    XG1.U(100L-300L)

    Bisa digunakake kanthi akeh ing departemen stomatology lan ophthalmology, kamar operasi lan institusi medis liyane.Cocog kanggo kabeh instrumen padhet sing dibungkus utawa ora dibungkus, instrumen rongga kelas A (potongan tangan lan endoskop dental), instrumen sing bisa ditanem, kain klamben lan tabung karet, lsp.

  • MAST-H (pintu geser horisontal, 1000L-2000L)

    MAST-H (pintu geser horisontal, 1000L-2000L)

    MAST-H minangka salah sawijining jinis sterilisasi uap anyar kanthi kapasitas ukuran gedhe nalika nawakake lawang geser horisontal otomatis, kontrol cerdas, operasi sing dipercaya lan gampang pangopènan, sing cocog kanggo pelanggan tingkat dhuwur kanthi skala gedhe.Iki dikembangake miturut syarat paling anyar saka institusi medis lan CSSD.

  • MAST-A(140L-2000L)

    MAST-A(140L-2000L)

    MAST-A minangka sterilizer sing cepet, kompak lan serbaguna sing diteliti lan dikembangake miturut syarat paling anyar saka institusi medis lan CSSD.Iki dirancang lan diprodhuksi nggabungake kapasitas dhuwur kanthi efisiensi biaya, nalika nawakake linuwih operasi lan pangopènan sing gampang.

    Desain kamar cocog karo negara GB1502011, GB8599-2008, CE, standar EN285 Eropa, ASME lan PED.