SHINVA Autoclave Entuk Sertifikasi FDA 510(k) pisanan ing China

 

Bubar, Shinva Medical Instrument Co., Ltd. (sabanjuré diarani SHINVA) wis kasil éntuk Sertifikasi FDA 510(k) kanggo MOST-T.Autoclave, menehi tandha manawa autoklaf sing relevan SHINVA duwe pass lan jaminan kualitas kanggo ekspor global, lan uga pisanan ing industri sterilisasi domestik entuk sertifikasi FDA 510 (k), sing dadi terobosan utama ing industri sterilisasi China.

warta

 

warta

 

PALING-TAutoclaveT18/24/45/60/80 minangka peralatan sterilisasi kanthi suhu dhuwur lan tekanan dhuwur kanthi otomatis kanthi nggunakake uap tekanan minangka medium.Iki digunakake dening perawatan medis lan kesehatan, riset ilmiah lan unit liyane kanggo sterilisasipiranti medis, prau laboratorium, media kultur lan cairan utawa preparat sing ora ditutup, bahan sing bisa kena kontak karo getih utawa cairan awak.

Sertifikasi FDA 510 (k) produk iki kalebu seri pasinaon lan tes kinerja listrik, safety, EMC, lan sterilisasi sing kompleks.EPINTEK Labs nyedhiyakake set lengkap ANSI AAMI ST55:2016 Solusi tes uap ndhuwur meja lan layanan tes kanggo safety lan EMC, nggarap tim R&D lan kualitas SHINVA kanggo ngatasi sawetara masalah teknis lan tes sing rumit, lan laporan tes wis rampung. ditampa lan disetujoni dening FDA 510 (k).


Wektu kirim: Oct-14-2022