Shinva: Fokus ing Pengembangan bermutu

Focusing on High-quality Development1

Tanggal 17 September, Korps pers wartawan saka People's Daily, Kantor Berita Xinhua, Stasiun Radio lan Televisi Pusat, Guangming Daily, Daily Economic lan media pusat liyane sing ditempatkan ing Shandong, uga wartawan media provinsi lan kotamadya saka Surat Kabar Massa Grup, Stasiun Radio lan Televisi Shandong, Shandong Business Daily lan media propinsi lan kotamadya liyane, mlebu ing Shinva. Fokus karo asil transformasi energi kinetik anyar lan lawas lan asil pangembangan kualitas tinggi.

Korps pers ngunjungi lan ngewawancarai Aula Pameran Tema Konversi Energi Kinetik Anyar lan Old lan Peralatan Farmasi Shinva, Produk Teknologi Bersih lan Lokakarya Produksi Diagnosis Radiologis lan Lokakarya, lan nggawe pemahaman rinci babagan proyek pertama sing disenengi "Peralatan Biofarmasi Sninva lan Proyek Industrialisasi Produk Imaging Medis ”ing Perpustakaan Proyek Konversi Energi Kinetik Anyar lan Lawas ing Provinsi Shandong.
Wang Yuquan, wakil sekretaris partai lan manajer umum Shinva, ngiringi korps pers nalika kunjungan kasebut. Iki uga ngenalake korps pers pangembangan Shinva sing berkualitas tinggi, produk inti lan teknologi inti sing gegandhengan kayata asam peracetic sterilizer suhu rendah sing lahir ing Shinva, CT aperture gedhe lan akselerator linier elektron energi tinggi ing China , lan ampul plastik telung-ing-siji mesin pengisi (BFS) sing nyuwil monopoli asing.

Focusing on High-quality Development2

Wawancara kasebut bertujuan kanggo umumake lan ngetrapake semangat pidato penting Sekretaris Jenderal Xi Jinping ing Simposium Perlindhungan Ekologis lan Pangembangan Berkualitas Tinggi ing Lembah Sungai Kuning, lan kanthi lengkap nduduhake eksplorasi inovatif lan asil praktis sing digawe dening provinsi kita kanggo promosi ekologis pangayoman lan pangembangan kanthi kualitas apik ing Cekungan Kali Kuning, kanthi elinga kapercayan kasebut. Minangka perwakilan industri berkembang, Shinva wis netepi kabijakan strategis "integrasi, upgrade lan peningkatan efisiensi" ing taun-taun pungkasan, produk teknologi tinggi sing ditanam kanthi jero, fokus ing transformasi energi kinetik anyar lan lawas, lan kanthi ora mandheg ngetutake dalan pangembangan kualitas dhuwur. Wektu iki pers pers mlebu Shinva, fokus kanggo ngerti pangembangan Shinva sing bermutu.


Wektu kiriman: Sep-18-2020