UTAWA Produk

  • SMart-L40plus LED Surgical Lights

    Lampu Surya LED SMart-L40plus

    Kanthi desain modular lensa, SMart-L duwe efek tanpa wayangan sing sampurna lan nyukupi kebutuhan operasi. Awak cahya kabeh cahya lan posisi kanthi akurat.

  • SMart-L35plus LED Surgical Lights

    Lampu Bedah LED SMart-L35plus

    Kanthi desain modular lensa, SMart-L duwe efek tanpa wayangan sing sampurna lan nyukupi kebutuhan operasi. Awak cahya kabeh cahya lan posisi kanthi akurat.

  • SL-P40 LED Surgical Lights

    Lampu Bedah LED SL-P40

    Kanthi desain pedal kembang, lampu bedah led led SL-P40, SL-P30 bisa njawab kabutuhan bedah kanthi fitur sing awet lan cerdas.

  • SL-P30 LED Surgical Lights

    Lampu Bedah LED SL-P30

    Kanthi desain pedal kembang, lampu bedah led led SL-P40, SL-P30 bisa njawab kabutuhan bedah kanthi fitur sing awet lan cerdas.

  • XHT-D Electro-Hydraulic Operating Table

    Tabel Operasi Elektro-Hidraulik XHT-D

    Meja operasi lengkap, kanthi drive rod push listrik, bisa memenuhi permintaan institusi medis babagan jatah rega kapasitas, swara sithik, operasi alon lan stabil, linuwih lan stabilitas sing apik.

  • XHT-B Electric Operating Table

    Tabel Operasi Listrik XHT-B

    Meja operasi lengkap, kanthi drive rod push listrik, bisa memenuhi permintaan institusi medis babagan jatah rega kapasitas, swara sithik, operasi alon lan stabil, linuwih lan stabilitas sing apik.

  • STable-H7000 Electro-Hydraulic Operating Table

    Tabel Operasi Elektro-Hidraulik Stabil-H7000

    Kanthi desain limang bagian klasik, STable-H7000 bisa njawab kabutuhan bedah paling akeh. Iki minangka produk rasio hemat biaya ing pasar tabel operasi.

  • SEcure-U ICU Medical Hanging Bridge

    Jembatan Hanging Kedokteran ICC SECure-U

    Jembatan Hanging Medis SEcure nyedhiyakake platform sing aman lan efisiensi dhuwur kanggo ICU, CCU, PICU, NICU lan liya-liyane SEcure-U minangka model sing dirancang karo bagean sing garing lan udan sing kapisah.

  • SEcure-SJW Surgical Pendant

    Pendant Bedah SEcure-SJW

    Loket medis umume digunakake ing ruang operasi, ICU lan ruang pangiriman. Nyedhiyakake platform muatan, sumber udara lan pasokan listrik kanggo peralatan medis sing gegandhengan. Liontin bedah mekanik SHINVA SEcure-SJW kanthi Single utawa Dual-arm nyedhiyakake lingkungan sing aman, efisien lan resik kanggo dokter lan perawat.

  • SEcure-H ICU Medical Hanging Bridge

    Jembatan Hanging Medis ICC SECure-H

    Jembatan Gantung Medis SEcure nyedhiyakake platform sing aman lan efisiensi dhuwur kanggo ICU, CCU, PICU, NICU lan liya-liyane SEcure-H minangka model sing dirancang karo bagean garing lan basah sing dikombinasikake.