Piranti Farmasi

  • WAS Series Ampoule Water Sterilizer

    Wis Series Sterlinger Ampoule Banyu

    Minangka pusat R&D nasional kanggo peralatan desinfeksi & sterilisasi, SHINVA minangka unit penyusun utama standar nasional lan industri kanggo peralatan sterilisasi. Saiki SHINVA minangka basis manufaktur paling gedhe kanggo peralatan sterilisasi lan desinfeksi ing jagad iki. SHINVA wis lulus sertifikasi sistem manajemen ISO9001, CE, ASME lan tekanan kapal.

  • RXY Series Wash-Sterilize-Fill-Seal Line

    RXY Series Wash-Sterilize-Fill-Seal Line

     Jalur Produksi Cuci-Cuci-Isi-Segel Vial digunakake kanggo ngumbah, sterilisasi, ngisi lan nyegel injeksi botol cilik ing bengkel. Iki nduweni desain canggih, struktur sing cukup, tingkat otomatisasi dhuwur, operasi sing stabil lan andal, efisiensi produksi sing dhuwur lan integrasi mekanik lan listrik. Bagian sing diubungi cairan obat digawe saka AISI316L lan liyane digawe saka AISI304. Bahan sing digunakake ora duwe polusi tumrap narkoba lan lingkungan.

  • PSMR Series Super-heated Water Sterilizer

    Sterilisasi Banyu Seri Super-digawe panas PSMR

    Barang sing bisa: Khusus kanggo operasi robot operasi.

  • RXY Series Form-Fill-Seal Line

    RXY Series Form-Fill-Seal Line

    Garis isi-isi-segel kantong non-PVC (Line FFS) kasusun saka bagean nggawe tas, stasiun pengisi, kabinet kontrol lan hood mabur laminar. Mesin Isi-Isi-Segel Non-PVC. Bagan aliran kaya ing ngisor iki: Nyithak film → Formulir tas → Las port → Transfer tas → isi → Sealing tas → Bag out-feed

  • ECOJET Series Injection molding & Blowing system

    EcoJET Series Injeksi & sistem blow

    Mesin kasebut biasane digunakake kanggo nggawe botol kosong saka granula PP. Kalebu Mesin Cetakan Injeksi lan Mesin Botol Botol.

  • SSL Series Wash-Fill-Seal machine

    Mesin Cuci-Isi-Segel SSL Series

    Mesin kasebut umume digunakake kanggo ngumbah, ngisi lan nyegel infus botol PP. Cocog kanggo panyegelan panas tutup gabungan, kalebu unit cuci angin ion, unit cuci WFI, unit pengisi tekanan waktu, unit penyegel / unit capping.

  • PSMP Series Super-heated Water Sterilizer

    Sterilisasi Banyu Seri Seri PSMP

    Minangka pusat R&D nasional kanggo peralatan desinfeksi & sterilisasi, SHINVA minangka unit penyusun utama standar nasional lan industri kanggo peralatan sterilisasi. Saiki SHINVA minangka basis manufaktur paling gedhe kanggo peralatan sterilisasi lan desinfeksi ing jagad iki. SHINVA wis lulus sertifikasi sistem manajemen ISO9001, CE, ASME lan tekanan kapal.

  • G-P Series Automation system

    Sistem Otomatis Seri GP

    Sistem otomatis digabung karo transportasi otomatis lan pemuatan otomatis kanggo macem-macem infus, tray otomatis transportasi lan bongkar otomatis sawise disterilisasi, sing minangka peralatan farmasi paling anyar.

  • PBM Series BFS Machine

    Mesin BFS Seri PBM

    Mesin botol-isi-segel botol plastik nggunakake teknologi integrasi blow-fill-seal (mbesuk BFS), yaiku proses produksi kanggo produksi infus kemasan plastik. Mesin pengisi aseptik telu-siji digunakake sacara umum ing produksi produk kemasan plastik kanggo sterilisasi terminal, produk aseptik, lsp. Ora mung cocog kanggo produksi produk, nanging uga duwe stabilitas aseptik sing apik, kemungkinan kontaminasi silang sing kurang , biaya produksi lan manajemen sithik.

  • SGL Series Steam Sterilizer

    Sterilisasi Uap Seri SGL

    Minangka pusat R&D nasional kanggo peralatan desinfeksi & sterilisasi, SHINVA minangka unit penyusun utama standar nasional lan industri kanggo peralatan sterilisasi. Saiki SHINVA minangka basis manufaktur paling gedhe kanggo peralatan sterilisasi lan desinfeksi ing jagad iki. SHINVA wis lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001, CE, ASME lan sistem manajemen kapal tekanan.

    Sterilisasi uap seri SGL kanthi lengkap memenuhi persyaratan standar GMP lan akeh digunakake kanggo sterilisasi alat, sandhangan steril, tutup karet, tutup aluminium, bahan baku, filter lan medium budaya ing bidang teknik farmasi, perawatan medis lan kesehatan, kewan laboratorium lan sapanunggalane.

  • G-R Series Automation system

    Sistem Seri GR Otomatis

    Sistem otomatis digabung karo transportasi otomatis lan pemuatan otomatis kanggo macem-macem infus, tray otomatis transportasi lan bongkar otomatis sawise disterilisasi, sing minangka peralatan farmasi paling anyar.

  • BZ Series Automatic Package system

    Sistem Paket Otomatis BZ Series

    Sistem paket otomatis digabung karo inspeksi cahya otomatis, karton otomatis lan palletizing otomatis kanthi macem-macem infus, sing minangka peralatan farmasi paling anyar. Penerapan sistem iki ora mung nyuda akeh tenaga kerja kanggo nyuda intensitas tenaga kerja, nanging uga ningkatake level otomatis peralatan produksi solusi IV kanggo nganyari kabeh citra perusahaan farmasi.