Peralatan Farmasi

  • RXY Series Wash-Sterilize-Fill-Seal Line

    RXY Series Wash-Sterilize-Fill-Seal Line

    Garis Produksi Vial Wash-Dry-Fill-Seal digunakake kanggo ngumbah, sterilisasi, ngisi lan nutup injeksi vial volume cilik ing bengkel.Iki nduweni desain canggih, struktur sing cukup, otomatisasi sing dhuwur, operasi sing stabil lan dipercaya, efisiensi produksi sing dhuwur lan integrasi mekanik lan listrik.Bagian sing dikontak karo cairan obat digawe saka AISI316L lan liyane digawe saka AISI304.Bahan sing digunakake ora duwe polusi ing obat lan lingkungan.

  • PSMR Series Super-heated Water Sterilizer

    PSMR Series Super-heated Water Sterilizer

    Item sing bisa:Khusus kanggo operasi lengan robot bedah.

  • ECOJET Series Injection molding & Blowing sistem

    ECOJET Series Injection molding & Blowing sistem

    Mesin kasebut utamane digunakake kanggo nggawe botol kosong saka granul PP.Kalebu Mesin Molding Injeksi lan Mesin Ngibul Botol.

  • RXY Series Form-Isi-Seal Line

    RXY Series Form-Isi-Seal Line

    Garis formulir-isi-segel tas non-PVC (Garis FFS) kasusun saka bagean mbentuk tas, stasiun pangisi-sealing, kabinet kontrol lan tudung terbang laminar.Non-PVC Formulir-Isi-Seal Machine.Bagan alur kaya ing ngisor iki: Nyetak ing film → Bag forming → Port welding → Bag transfering → filling → Bag sealing → Bag out-feed

  • Mesin Wash-Fill-Seal Seri SSL

    Mesin Wash-Fill-Seal Seri SSL

    Mesin kasebut utamane digunakake kanggo ngumbah, ngisi lan nutup infus botol PP.Cocog kanggo nutup tutup gabungan panas, kalebu unit cuci angin ion, unit cuci WFI, unit pangisi tekanan wektu, unit penyegel / unit capping.

  • PSMP Series Super-heated Water Sterilizer

    PSMP Series Super-heated Water Sterilizer

    Minangka pusat R&D nasional tunggal kanggo peralatan disinfeksi & sterilisasi, SHINVA minangka unit panyusunan utama kanggo standar nasional lan industri kanggo peralatan sterilisasi.Saiki SHINVA minangka basis manufaktur paling gedhe kanggo peralatan sterilisasi lan disinfeksi ing saindenging jagad.SHINVA wis lulus sertifikasi ISO9001, CE, ASME lan sistem manajemen prau tekanan.

  • Sistem Otomatisasi Seri GP

    Sistem Otomatisasi Seri GP

    Sistem otomatis digabungake karo transportasi otomatis lan loading otomatis kanggo macem-macem jinis infus, tray transportasi otomatis lan unloading otomatis sawise sterilization, kang generasi paling anyar saka peralatan pharmaceutical.

  • Mesin BFS Seri PBM

    Mesin BFS Seri PBM

    Mesin blow-fill-seal botol plastik nganggo teknologi terintegrasi blow-fill-seal (sabanjure BFS), yaiku proses produksi kanggo produksi infus kemasan plastik.Mesin pangisi aseptik telu-ing-siji digunakake digunakake ing produksi produk kemasan plastik kanggo sterilisasi terminal, produk aseptik, lan liya-liyane. , biaya produksi lan manajemen sing murah.

  • Sistem Otomasi Seri GR

    Sistem Otomasi Seri GR

    Sistem otomatis digabungake karo transportasi otomatis lan loading otomatis kanggo macem-macem jinis infus, tray transportasi otomatis lan unloading otomatis sawise sterilization, kang generasi paling anyar saka peralatan pharmaceutical.

  • Sistem Paket Otomatis Seri BZ

    Sistem Paket Otomatis Seri BZ

    Sistem paket otomatis digabungake karo inspeksi cahya otomatis, kartoning otomatis lan palletizing otomatis saka macem-macem jinis infus, yaiku peralatan farmasi generasi paling anyar.Aplikasi saka sistem iki ora mung nemen ngurangi jumlah pegawe kanggo ngurangi kakiyatan pegawe, nanging uga nambah tingkat automation saka peralatan produksi solusi IV kanggo upgrade kabèh gambar saka perusahaan pharmaceutical.

  • LM Series Freeze Dryer

    LM Series Freeze Dryer

    Iku cocok kanggo produksi massal produk steril beku-pepe lan bisa opsional Integrasi karo sistem loading lan unloading otomatis.

  • BR Series Bio-reaktor

    BR Series Bio-reaktor

    Nglayani macem-macem vaksin manungsa domestik, vaksin kewan, rekayasa genetika lan antibodi monoklonal.Bisa nyedhiyakake solusi peralatan bakteri, ragi lan kultur sel kewan kanggo kabeh proses saka laboratorium nganti pilot lan produksi.

123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3