Solusi ISBM botol plastik

  • ECOJET Series Injection molding & Blowing system

    EcoJET Series Injeksi & sistem blow

    Mesin kasebut biasane digunakake kanggo nggawe botol kosong saka granula PP. Kalebu Mesin Cetakan Injeksi lan Mesin Botol Botol.

  • SSL Series Wash-Fill-Seal machine

    Mesin Cuci-Isi-Segel SSL Series

    Mesin kasebut umume digunakake kanggo ngumbah, ngisi lan nyegel infus botol PP. Cocog kanggo panyegelan panas tutup gabungan, kalebu unit cuci angin ion, unit cuci WFI, unit pengisi tekanan waktu, unit penyegel / unit capping.

  • PSMP Series Super-heated Water Sterilizer

    Sterilisasi Banyu Seri Seri PSMP

    Minangka pusat R&D nasional kanggo peralatan desinfeksi & sterilisasi, SHINVA minangka unit penyusun utama standar nasional lan industri kanggo peralatan sterilisasi. Saiki SHINVA minangka basis manufaktur paling gedhe kanggo peralatan sterilisasi lan desinfeksi ing jagad iki. SHINVA wis lulus sertifikasi sistem manajemen ISO9001, CE, ASME lan tekanan kapal.

  • G-P Series Automation system

    Sistem Otomatis Seri GP

    Sistem otomatis digabung karo transportasi otomatis lan pemuatan otomatis kanggo macem-macem infus, tray otomatis transportasi lan bongkar otomatis sawise disterilisasi, sing minangka peralatan farmasi paling anyar.