Botol plastik ISBM Solution

  • ECOJET Series Injection molding & Blowing sistem

    ECOJET Series Injection molding & Blowing sistem

    Mesin kasebut utamane digunakake kanggo nggawe botol kosong saka granul PP.Kalebu Mesin Molding Injeksi lan Mesin Ngibul Botol.

  • Mesin Wash-Fill-Seal Seri SSL

    Mesin Wash-Fill-Seal Seri SSL

    Mesin kasebut utamane digunakake kanggo ngumbah, ngisi lan nutup infus botol PP.Cocog kanggo nutup tutup gabungan panas, kalebu unit cuci angin ion, unit cuci WFI, unit pangisi tekanan wektu, unit penyegel / unit capping.

  • PSMP Series Super-heated Water Sterilizer

    PSMP Series Super-heated Water Sterilizer

    Minangka pusat R&D nasional tunggal kanggo peralatan disinfeksi & sterilisasi, SHINVA minangka unit panyusunan utama kanggo standar nasional lan industri kanggo peralatan sterilisasi.Saiki SHINVA minangka basis manufaktur paling gedhe kanggo peralatan sterilisasi lan disinfeksi ing saindenging jagad.SHINVA wis lulus sertifikasi ISO9001, CE, ASME lan sistem manajemen prau tekanan.

  • Sistem Otomatisasi Seri GP

    Sistem Otomatisasi Seri GP

    Sistem otomatis digabungake karo transportasi otomatis lan loading otomatis kanggo macem-macem jinis infus, tray transportasi otomatis lan unloading otomatis sawise sterilization, kang generasi paling anyar saka peralatan pharmaceutical.