Produk

  • Sterilisasi meja MOST-T (18L-80L)

    Sterilisasi meja MOST-T (18L-80L)

    MOST-T minangka jinis sterilisasi meja sing cepet, aman lan ekonomis.Biasane digunakake ing departemen stomatological, departemen ophthalmological, kamar operasi lan CSSD kanggo nggawe sterilization kanggo kebungkus utawa unwrapped instrument, kain, kothong A, kothong B, medium budaya, unsealed Cairan, etc.

    Desain kasebut cocog karo arahan CE sing relevan (kayata MDD 93/42/EEC lan PED 97/23/EEC) lan standar penting kayata EN13060.

  • Trolley Distribusi Air-Bukti

    Trolley Distribusi Air-Bukti

    ■ 304 stainless steel
    ■ Awak troli kabèh mbengkongaken lan gandheng karo kinerja sealing banget
    ■ Panel lawang struktur komposit pindho lapisan, rotasi 270 °
    ■ Kanthi clapboard njero, dhuwur luwes

  • MAST-V (pintu geser vertikal, 280L-800L)

    MAST-V (pintu geser vertikal, 280L-800L)

    MAST-V minangka sterilizer sing cepet, kompak lan serbaguna sing diteliti lan dikembangake miturut syarat paling anyar saka institusi medis lan CSSD.Iki dirancang lan diprodhuksi nggabungake kapasitas dhuwur kanthi efisiensi biaya, nalika nawakake linuwih operasi lan pangopènan sing gampang.

    Desain kamar cocog karo negara GB1502011, GB8599-2008, CE, standar EN285 Eropa, ASME lan PED.

  • Disinfektor Mesin Cuci Endoskop Fleksibel Otomatis

    Disinfektor Mesin Cuci Endoskop Fleksibel Otomatis

    Disinfector Washer Endoskop Fleksibel Otomatis dirancang adhedhasar standar ISO15883-4 sing khusus digunakake kanggo ngumbah lan disinfeksi kanggo Endoskop Fleksibel.

  • Lampu Bedah LED SL-P40

    Lampu Bedah LED SL-P40

    Kanthi desain pedal kembang, SL-P40, SL-P30 sing dipimpin lampu bedah bisa njawab paling akeh kabutuhan operasi kanggo fitur sing awet lan cerdas.

  • Lampu Bedah LED SL-P30

    Lampu Bedah LED SL-P30

    Kanthi desain pedal kembang, SL-P40, SL-P30 sing dipimpin lampu bedah bisa njawab paling akeh kabutuhan operasi kanggo fitur sing awet lan cerdas.

  • SMart-L40plus Lampu Bedah LED

    SMart-L40plus Lampu Bedah LED

    Kanthi desain modular lensa, SMart-L nduweni efek bebas bayangan sing sampurna lan nyukupi kabutuhan operasi.Awak cahya kabeh cahya lan posisi kanthi akurat.

  • SMart-L35plus Lampu Bedah LED

    SMart-L35plus Lampu Bedah LED

    Kanthi desain modular lensa, SMart-L nduweni efek bebas bayangan sing sampurna lan nyukupi kabutuhan operasi.Awak cahya kabeh cahya lan posisi kanthi akurat.

  • Instrumen Bedhah

    Instrumen Bedhah

    Fitur ■ Instrumen Bedah Endoskopik ■ Instrumen Bedah Umum ■ Instrumen Bedah Neuro ■ Instrumen Bedah Mikro ■ Instrumen Bedah Kardiovaskular ■ Instrumen Bedah MIS Toraks ■ Instrumen Bedah Abdomen ■ Instrumen Bedah Urologi ■ Instrumen Bedah Ginekologi lan Obstetrik ■ Instrumen Bedah Telinga, irung lan Tenggorokan instrumen bedah ■ Instrumen bedah plastik ■ Instrumen bedah oftalmik ■ Bedah gigi...
  • Dialyzer kapiler fluks dhuwur

    Dialyzer kapiler fluks dhuwur

    Fitur ●Biokompatibilitas sing apik banget ●Efek retensi endotoksin sing signifikan ●Kinerja pembuangan toksin sing stabil lan efisien ●Efisiensi panyisihan molekul medium lan gedhe sing efisien Rincian Biokompatibilitas sing apik banget Bisa dideleng saka diagram yen PUREMAH kurang kaya nyebabake ngaktifake alexin lan owah-owahan kuantitatif saka hematoma. .Hemabeba: relatif stabil Alexin: relatif stabil Manajemen Permukaan Aktif-ASM: Ngurangi adsorpsi protein lan kanthi efektif nyuda b...
  • Low-flux kapiler Dialyzer

    Low-flux kapiler Dialyzer

    Fitur: ●Biokompatibilitas sing apik banget ●Ondulasi lan PET (teknologi peningkatan kinerja) ●Kinerja aman lan stabil mbusak racun ●Kinerja mbusak molekul cilik lan medium sing signifikan Detail Bahan PES — kinerja sing luwih aman lan stabil PES vs. PSF: 1. Kinerja sing luwih stabil: PES nduweni suhu transisi kaca sing luwih dhuwur tinimbang PSF 2. Sifat hidrofilik dhuwur: protein adsorbs kurang kontak karo getih 3. Ora ana metil radikal bebas: fisik lan kimia st...
  • Generator Oksigen Saringan Molekul Medis

    Generator Oksigen Saringan Molekul Medis

    Fitur: 01 Kompresor Udara Bebas Minyak Resik udara kompres tanpa minyak;efisiensi energi dhuwur;awet;Area instalasi minimal.02 Refrigerated Compressed Air Dryer Stabil meksa exhaust titik embun;Komponen berkualitas tinggi, sistem pendinginan efisiensi tinggi;Instalasi langsung kanggo mbukak tanpa debugging;Periode pangopènan dawa lan bagean sing jarang diganti.03 Pengering Udara Adsorpsi Desiccant diisi kanggo njamin kinerja pangatusan sing dipercaya, lan sensor titik embun diatur ing knalpot ...