Seri SEcure

  • SEcure-U ICU Medical Hanging Bridge

    Jembatan Hanging Kedokteran ICC SECure-U

    Jembatan Hanging Medis SEcure nyedhiyakake platform sing aman lan efisiensi dhuwur kanggo ICU, CCU, PICU, NICU lan liya-liyane SEcure-U minangka model sing dirancang karo bagean sing garing lan udan sing kapisah.

  • SEcure-SJW Surgical Pendant

    Pendant Bedah SEcure-SJW

    Loket medis umume digunakake ing ruang operasi, ICU lan ruang pangiriman. Nyedhiyakake platform muatan, sumber udara lan pasokan listrik kanggo peralatan medis sing gegandhengan. Liontin bedah mekanik SHINVA SEcure-SJW kanthi Single utawa Dual-arm nyedhiyakake lingkungan sing aman, efisien lan resik kanggo dokter lan perawat.

  • SEcure-H ICU Medical Hanging Bridge

    Jembatan Hanging Medis ICC SECure-H

    Jembatan Gantung Medis SEcure nyedhiyakake platform sing aman lan efisiensi dhuwur kanggo ICU, CCU, PICU, NICU lan liya-liyane SEcure-H minangka model sing dirancang karo bagean garing lan basah sing dikombinasikake.