Sterilisasi Uap Cilik (Autoclaves)

  • Sterilisasi meja MOST-T (18L-80L)

    Sterilisasi meja MOST-T (18L-80L)

    MOST-T minangka jinis sterilisasi meja sing cepet, aman lan ekonomis.Biasane digunakake ing departemen stomatological, departemen ophthalmological, kamar operasi lan CSSD kanggo nggawe sterilization kanggo kebungkus utawa unwrapped instrument, kain, kothong A, kothong B, medium budaya, unsealed Cairan, etc.

    Desain kasebut cocog karo arahan CE sing relevan (kayata MDD 93/42/EEC lan PED 97/23/EEC) lan standar penting kayata EN13060.

  • Autoclaves Tipe Vertikal Otomatis LMQ.C(Otomatis, 50L-100L)

    Autoclaves Tipe Vertikal Otomatis LMQ.C(Otomatis, 50L-100L)

    Seri LMQ.C minangka salah sawijining sterilisasi vertikal.Butuh uap minangka medium sterilisasi sing aman lan ekonomis.Biasane digunakake ing rumah sakit cilik, klinik, institusi perawatan kesehatan, laboratorium kanggo nggawe sterilisasi kanggo kain, utensils, medium budaya, Cairan unsealed, karet, lan sapiturute. standar.

  • Autoclave Tipe Vertikal Semi-Autoklaf LMQ.C(Semi-otomatis, 50L-80L)

    Autoclave Tipe Vertikal Semi-Autoklaf LMQ.C(Semi-otomatis, 50L-80L)

    Seri LMQ.C minangka salah sawijining sterilisasi vertikal.Butuh uap minangka medium sterilisasi sing aman lan ekonomis.Padha umum digunakake ing rumah sakit cilik, klinik, institusi kesehatan, laboratorium kanggo nggawe sterilization kanggo kain, utensils, medium budaya, unsealed Cairan, karet, lan sapiturute Desain kamar accords karo negara GB1502011, GB8599-2008, CE lan EN285 standar.