Sterilisasi Uap Cilik (Autoklaf)

  • Tabletop sterilizer MOST-T(18L-80L)

    Sterilisasi tabletop PALING-T (18L-80L)

    PALING-T minangka jinis sterilisasi tabletop sing cepet, aman lan ekonomi. Umume digunakake ing departemen stomatologis, departemen ophthalmological, ruang operasi lan CSSD kanggo nggawe sterilisasi kanggo instrumen, kain, Hollow A, Hollow B, medium kultur, cairan tanpa tutup, dll.

    Desain kasebut cocog karo arahan CE sing relevan (kayata MDD 93/42 / EEC lan PED 97/23 / EEC) lan standar penting kayata EN13060.

  • Semi-Autoclave Vertical Type Autoclaves LMQ.C(Semi-automatic, 50L-80L)

    Autoklaf Tipe Autoklaf Vertikal LMQ.C (Semi-otomatis, 50L-80L)

    Seri LMQ.C minangka salah siji saka steril vertikal. Sampeyan butuh uap minangka medium sterilisasi sing aman lan ekonomi. Biasane digunakake ing rumah sakit cilik, klinik, lembaga perawatan kesehatan, laboratorium kanggo nggawe sterilisasi kain, peralatan, medium budaya, cairan sing ora ditutup, karet, lan liya-liyane. Desain kamar cocog karo GB1502011 negara, GB8599-2008, CE lan EN285 standar

  • Automatic Vertical Type Autoclaves LMQ.C(Automatic, 50L-100L)

    Autoclaves Tipe Vertikal Otomatis LMQ.C (Otomatis, 50L-100L)

    Seri LMQ.C minangka salah siji saka steril vertikal. Sampeyan butuh uap minangka medium sterilisasi sing aman lan ekonomi. Biasane digunakake ing rumah sakit cilik, klinik, lembaga perawatan kesehatan, laboratorium kanggo nggawe sterilisasi kain, peralatan, medium budaya, cairan sing ora ditutup, karet, lan liya-liyane. Desain kamar cocog karo GB1502011 negara, GB8599-2008, CE lan EN285 standar