Solusi Soft Bag Form-Fill-Seal(FFS).

  • PSMR Series Super-heated Water Sterilizer

    PSMR Series Super-heated Water Sterilizer

    Item sing bisa:Khusus kanggo operasi lengan robot bedah.

  • RXY Series Form-Isi-Seal Line

    RXY Series Form-Isi-Seal Line

    Garis formulir-isi-segel tas non-PVC (Garis FFS) kasusun saka bagean mbentuk tas, stasiun pangisi-sealing, kabinet kontrol lan tudung terbang laminar.Non-PVC Formulir-Isi-Seal Machine.Bagan alur kaya ing ngisor iki: Nyetak ing film → Bag forming → Port welding → Bag transfering → filling → Bag sealing → Bag out-feed

  • Sistem Otomasi Seri GR

    Sistem Otomasi Seri GR

    Sistem otomatis digabungake karo transportasi otomatis lan loading otomatis kanggo macem-macem jinis infus, tray transportasi otomatis lan unloading otomatis sawise sterilization, kang generasi paling anyar saka peralatan pharmaceutical.

  • Sistem Paket Otomatis Seri BZ

    Sistem Paket Otomatis Seri BZ

    Sistem paket otomatis digabungake karo inspeksi cahya otomatis, kartoning otomatis lan palletizing otomatis saka macem-macem jinis infus, yaiku peralatan farmasi generasi paling anyar.Aplikasi saka sistem iki ora mung nemen ngurangi jumlah pegawe kanggo ngurangi kakiyatan pegawe, nanging uga nambah tingkat automation saka peralatan produksi solusi IV kanggo upgrade kabèh gambar saka perusahaan pharmaceutical.