Solusi Formulir Isi-Seal (FFS) Soft Bag

  • PSMR Series Super-heated Water Sterilizer

    Sterilisasi Banyu Seri Super-digawe panas PSMR

    Barang sing bisa: Khusus kanggo operasi robot operasi.

  • RXY Series Form-Fill-Seal Line

    RXY Series Form-Fill-Seal Line

    Garis isi-isi-segel kantong non-PVC (Line FFS) kasusun saka bagean nggawe tas, stasiun pengisi, kabinet kontrol lan hood mabur laminar. Mesin Isi-Isi-Segel Non-PVC. Bagan aliran kaya ing ngisor iki: Nyithak film → Formulir tas → Las port → Transfer tas → isi → Sealing tas → Bag out-feed

  • G-R Series Automation system

    Sistem Seri GR Otomatis

    Sistem otomatis digabung karo transportasi otomatis lan pemuatan otomatis kanggo macem-macem infus, tray otomatis transportasi lan bongkar otomatis sawise disterilisasi, sing minangka peralatan farmasi paling anyar.

  • BZ Series Automatic Package system

    Sistem Paket Otomatis BZ Series

    Sistem paket otomatis digabung karo inspeksi cahya otomatis, karton otomatis lan palletizing otomatis kanthi macem-macem infus, sing minangka peralatan farmasi paling anyar. Penerapan sistem iki ora mung nyuda akeh tenaga kerja kanggo nyuda intensitas tenaga kerja, nanging uga ningkatake level otomatis peralatan produksi solusi IV kanggo nganyari kabeh citra perusahaan farmasi.