Solusi Dosis Solid

  • Z series Capsule Filling Machine

    Mesin Isi Kapsul seri Z

    Mesin pengisi kapsul seri Z dirancang khusus kanggo ngisi obat kapsul keras, lan macem-macem model mesin kasedhiya. Digunakake sacara umum kanggo ngisi macem-macem jinis obat amarga fungsi sing akeh guna, sampurna, kinerja sing dipercaya lan ngisi sing akurat. Wis desain unik lan bisa ngrampungake isine campuran obat ing kapsul sing padha.

  • S Series Tablet press machine

    S Series Tablet mesin press

    Mesin press tablet seri S dirancang kanggo nyedhiyakake solusi pencet tablet sing efisien adhedhasar kabutuhan pangguna. Stabilitas lan reliabilitas diakoni ing industri, lan operasi sing gampang, kontrol fleksibel lan otomatisasi akeh dipuji. Sanalika, bisa menehi solusi tablet lapisan dobel lan solusi tablet eff effencent, nyedhiyakake macem-macem opsi pencet tablet kanggo pangguna.

  • G Series Coating Equipment

    Peralatan Lapisan G Series

    Mesin lapisan seri G bisa ngolah bentuk lan ukuran produk, lan dadi peralatan sing cocog kanggo lapisan film, lapisan film saka tablet mikro, lapisan gula, lapisan pelet lan lapisan. Sistem pangatusan sing dipatenake bisa ningkatake efisiensi pangatusan lan kualitas produk.

  • P Series Perforated Coating Equipment

    Peralatan Pelapisan Berlubang P Series

    Mesin lapisan berlubang P seri minangka produk kelas dunia sing nggunakake teknologi lapisan paling anyar. Iki nggabungake kaluwihan kabeh mesin lapisan ing pasar internasional saiki lan memenuhi persyaratan paling anyar ing industri farmasi kanggo isolasi lan pembersih mesin, sing bisa nggayuh produksi terisolasi lengkap, nyuda paparan bahan aktif lan nambah keamanan operator.

  • DG Series Granulator

    Granulator DG Series

    Granulator garing minangka salah sawijining peralatan perlindungan lingkungan kanthi investasi murah, efisiensi tinggi, hemat energi lan ora ana polusi. Proses kompak, mbentuk, ngremekake lan granulator partikel garing kanthi ekstrusi mekanik ditindakake kanthi nggunakake banyu kristal saka bahan kasebut.

  • HLSG Series Wet Granualator

    HLSG Seri Granualator Basah

    Granulator garing minangka salah sawijining peralatan perlindungan lingkungan kanthi investasi murah, efisiensi tinggi, hemat energi lan ora ana polusi. Proses kompak, mbentuk, ngremekake lan granulator partikel garing kanthi ekstrusi mekanik ditindakake kanthi nggunakake banyu kristal saka bahan kasebut.

  • LGL Series Fluid Bed Dryer

    Pengering Tempat Tidur Fluid LGL Series

    pengering tempat tidur cair bisa diganti kanthi cepet lan kanthi kapisah, sing bisa memenuhi syarat GMP. Pengering amben cairan nganti 12 bar, tundhuk ATEX, bisa diwenehake miturut sarat pangguna.