Solusi dosis padhet

  • Mesin Pangisi Kapsul Seri Z

    Mesin Pangisi Kapsul Seri Z

    Mesin pangisi kapsul seri Z dirancang khusus kanggo ngisi obat kapsul keras, lan macem-macem model mesin kasedhiya.Iki digunakake kanthi akeh kanggo ngisi macem-macem obat amarga macem-macem tujuan, fungsi sing sampurna, kinerja sing dipercaya lan ngisi sing akurat.Nduwe desain unik lan bisa ngrampungake campuran obat-obatan sing beda ing kapsul sing padha.

  • Mesin press Tablet S Series

    Mesin press Tablet S Series

    Mesin penet tablet seri S dirancang kanggo nyedhiyakake solusi pencet tablet sing efisien adhedhasar kabutuhan pangguna.Stabilitas lan linuwih diakoni ing industri kasebut, lan operasi sing gampang, kontrol sing fleksibel lan otomasi akeh dipuji.Ing wektu sing padha, iku bisa nyedhiyani tablet pindho lapisan lan solusi tablet effervescent, nyediakake kedhaftar karo macem-macem pilihan mencet tablet.

  • G Series Coating Peralatan

    G Series Coating Peralatan

    Mesin lapisan seri G bisa ngolah wujud lan ukuran produk apa wae, lan minangka peralatan sing cocog kanggo lapisan film tablet, lapisan film tablet mikro, lapisan gula, lapisan pelet lan lapisan.Sistem pangatusan paten bisa ningkatake efisiensi pangatusan lan kualitas produk.

  • DG Series Granulator

    DG Series Granulator

    Granulator garing minangka jinis peralatan perlindungan lingkungan kanthi investasi murah, efisiensi dhuwur, hemat energi lan ora ana polusi.Proses kompaksi, mbentuk, ngremukake lan granulator partikel garing kanthi ekstrusi mekanik ditindakake kanthi nggunakake banyu kristal saka materi kasebut.

  • LGL Series Fluid Bed Dryer

    LGL Series Fluid Bed Dryer

    pengatus amben cairan bisa diganti kanthi cepet lan kanthi kapisah, sing bisa nyukupi syarat GMP.Pengering amben cairan nganti 12 bar, cocog karo ATEX, bisa diwenehake miturut syarat pangguna.

  • P Series Perforated Coating Equipment

    P Series Perforated Coating Equipment

    Mesin lapisan perforated seri P minangka produk kelas donya sing nggunakake teknologi lapisan paling anyar.Iki nggabungake kaluwihan kabeh mesin lapisan ing pasar internasional saiki lan nyukupi syarat paling anyar saka industri farmasi kanggo isolasi lan reresik mesin, sing bisa entuk produksi terisolasi lengkap, nyuda paparan bahan aktif lan nambah proteksi safety operator.

  • HLSG Series Basah Granualator

    HLSG Series Basah Granualator

    Granulator garing minangka jinis peralatan perlindungan lingkungan kanthi investasi murah, efisiensi dhuwur, hemat energi lan ora ana polusi.Proses kompaksi, mbentuk, ngremukake lan granulator partikel garing kanthi ekstrusi mekanik ditindakake kanthi nggunakake banyu kristal saka materi kasebut.