Sterilisasi Uap (Autoklaf)

  • Tabletop Sterilizer

    Tabletop Sterilizer

    l Kanthi fungsi vakum pulsa, vakum utama tekan ndhuwur 90kPa, kelas S ora duwe fungsi kaya ngono

  • Vertical Sterilizer

    Sterilisasi vertikal

    Siji-sijine mbukak lawang otomatis

    Prosedur sterilisasi khusus kanggo barang-barang laboratorium, ora uap sajrone sterilisasi

    Layar LCD, operasi tombol induksi & Dilengkapi sensor tekanan, tampilan tekanan wektu nyata

    Fungsi sterilisasi cair panyegelan opsional