Sterilisasi Uap (Autoclaves)

  • Sterilizer Meja Kab

    Sterilizer Meja Kab

    l Kanthi fungsi vakum pulsa, vakum pokok tekan ndhuwur 90kPa, kelas S ora duwe fungsi kasebut

  • Sterilizer vertikal

    Sterilizer vertikal

    Siji-klik lawang ndhuwur mbukak otomatis

    Prosedur sterilisasi khusus kanggo barang laboratorium, ora metu uap nalika sterilisasi

    Layar LCD, operasi tombol induksi & Dilengkapi sensor tekanan, tampilan tekanan wektu nyata

    Fungsi sterilisasi cairan sealing opsional