Sterilisasi

  • Tabletop sterilizer MOST-T(18L-80L)

    Sterilisasi tabletop PALING-T (18L-80L)

    PALING-T minangka jinis sterilisasi tabletop sing cepet, aman lan ekonomi. Umume digunakake ing departemen stomatologis, departemen ophthalmological, ruang operasi lan CSSD kanggo nggawe sterilisasi kanggo instrumen, kain, Hollow A, Hollow B, medium kultur, cairan tanpa tutup, dll.

    Desain kasebut cocog karo arahan CE sing relevan (kayata MDD 93/42 / EEC lan PED 97/23 / EEC) lan standar penting kayata EN13060.

  • MAST-V(Vertical sliding door,280L-800L)

    MAST-V (Pintu geser vertikal, 280L-800L)

    MAST-V minangka sterilisasi cepet, kompak lan serbaguna sing diteliti lan dikembangake miturut syarat paling anyar ing lembaga medis lan CSSD. Dirancang lan diprodhuksi nggabungake kapasitas dhuwur kanthi efisiensi biaya, nalika menehi reliabilitas operasi sing dhuwur lan gampang dijaga.

    Desain ruang sesuai karo GB1502011 negara, GB8599-2008, CE, standar Eropa EN285, ASME lan PED.

  • EO Gas Disposal Device

    Piranti Pembuangan Gas EO

    Liwat katalitik suhu tinggi, mesin perawatan gas etilena oksida bisa bosok gas EO dadi karbon dioksida lan uap banyu lan langsung dibuwang menyang njaba, tanpa prelu masang pipa debit dhuwur. Efisiensi dekomposisi luwih dhuwur tinimbang 99,9%, sing nyuda emisi etilena oksida.

  • Ethylene Oxide Sterilizer

    Sterilisasi Etilena Oksida

    XG2.C seri sterilizer njupuk 100% etilen oksida (EO) gas minangka medium sterilisasi. Umume digunakake kanggo nggawe sterilisasi kanggo instrumen medis sing tepat, instrumen optik, lan instrumen elektronik medis, plastik lan bahan medis sing ora tahan karo suhu tinggi lan sterilisasi udan.

  • Hydrogen Peroxide Plasma Sterilizer

    Sterilisasi Plasma Hidrogen Peroksida

    Sterilisasi Plasma SHINVA njupuk H202 minangka agen sterilisasi lan wujud kahanan plasmatik H202 kanthi medan elektromagnetik ing suhu kurang. Iki nggabungake H202 gas lan plasmatik kanggo nggawe sterilisasi barang ing ruangan lan bosok H202 residu sawise sterilisasi.

  • MCSG Pure Electric Steam Generator

    MCSG Generator Uap Listrik Murni

    Peralatan kasebut nggunakake uap industri kanggo dadi panas banyu murni kanggo ngasilake uap murni. Digunakake sacara umum ing industri medis, farmasi lan panganan kanggo nyedhiyakake uap berkualitas tinggi kanggo sterilisasi berkualitas tinggi. Iki cocog karo sarat kualitas uap lan kanthi efektif bisa nyegah masalah paket kuning lan tas basah sing disebabake amarga kualitas uap sing ora apik.

  • Clean Q Clean Electric Steam Generator

    Generator Uap Listrik Clean Clean Q

    Generator uap listrik sing bersih seri Q ngasilake uap sing resik kanthi dadi panas banyu murni. Keuntungan ukuran cilik, pemanasan cepet, ora ana polusi, gampang operasi lan linuwih. Bisa ngatasi polusi teyeng kanthi efektif ing paket bahan lan klamben.

  • XG1.U(100L-300L)

    XG1.U (100L-300L)

    Bisa digunakake ing departemen gastratologi lan oftalmologi, ruang operasi lan institusi medis liyane. Cocog kanggo kabeh instrumen padhet sing dibungkus utawa ora dibukak, instrumen rongga kelas A (potongan tangan lan endoskop gigi), instrumen implan, kain ganti lan tabung karet, lsp.

  • MAST-H(Horizontal sliding door,1000L-2000L)

    MAST-H (Pintu geser horisontal, 1000L-2000L)

    MAST-H minangka salah sawijining jinis sterilisasi uap seni kanthi kapasitas ukuran gedhe nalika nawakake lawang geser otomatis, kontrol cerdas, operasi sing bisa dipercaya lan pangopènan sing gampang, sing cocog kanggo pelanggan tingkat dhuwur kanthi timbangan gedhe. Dikembangake miturut syarat paling anyar ing institusi medis lan CSSD.

  • MAST-A(140L-2000L)

    MAST-A (140L-2000L)

    MAST-A minangka sterilisasi cepet, kompak lan serbaguna sing diteliti lan dikembangake miturut syarat paling anyar ing institusi medis lan CSSD. Dirancang lan diprodhuksi nggabungake kapasitas dhuwur kanthi efisiensi biaya, nalika menehi reliabilitas operasi sing dhuwur lan gampang dijaga.

    Desain ruang sesuai karo GB1502011 negara, GB8599-2008, CE, standar Eropa EN285, ASME lan PED.

  • Semi-Autoclave Vertical Type Autoclaves LMQ.C(Semi-automatic, 50L-80L)

    Autoklaf Tipe Autoklaf Vertikal LMQ.C (Semi-otomatis, 50L-80L)

    Seri LMQ.C minangka salah siji saka steril vertikal. Sampeyan butuh uap minangka medium sterilisasi sing aman lan ekonomi. Biasane digunakake ing rumah sakit cilik, klinik, lembaga perawatan kesehatan, laboratorium kanggo nggawe sterilisasi kain, peralatan, medium budaya, cairan sing ora ditutup, karet, lan liya-liyane. Desain kamar cocog karo GB1502011 negara, GB8599-2008, CE lan EN285 standar

  • Automatic Vertical Type Autoclaves LMQ.C(Automatic, 50L-100L)

    Autoclaves Tipe Vertikal Otomatis LMQ.C (Otomatis, 50L-100L)

    Seri LMQ.C minangka salah siji saka steril vertikal. Sampeyan butuh uap minangka medium sterilisasi sing aman lan ekonomi. Biasane digunakake ing rumah sakit cilik, klinik, lembaga perawatan kesehatan, laboratorium kanggo nggawe sterilisasi kain, peralatan, medium budaya, cairan sing ora ditutup, karet, lan liya-liyane. Desain kamar cocog karo GB1502011 negara, GB8599-2008, CE lan EN285 standar