Sterilisasi

  • Sterilisasi meja MOST-T (18L-80L)

    Sterilisasi meja MOST-T (18L-80L)

    MOST-T minangka jinis sterilisasi meja sing cepet, aman lan ekonomis.Biasane digunakake ing departemen stomatological, departemen ophthalmological, kamar operasi lan CSSD kanggo nggawe sterilization kanggo kebungkus utawa unwrapped instrument, kain, kothong A, kothong B, medium budaya, unsealed Cairan, etc.

    Desain kasebut cocog karo arahan CE sing relevan (kayata MDD 93/42/EEC lan PED 97/23/EEC) lan standar penting kayata EN13060.

  • MAST-V (pintu geser vertikal, 280L-800L)

    MAST-V (pintu geser vertikal, 280L-800L)

    MAST-V minangka sterilizer sing cepet, kompak lan serbaguna sing diteliti lan dikembangake miturut syarat paling anyar saka institusi medis lan CSSD.Iki dirancang lan diprodhuksi nggabungake kapasitas dhuwur kanthi efisiensi biaya, nalika nawakake linuwih operasi lan pangopènan sing gampang.

    Desain kamar cocog karo negara GB1502011, GB8599-2008, CE, standar EN285 Eropa, ASME lan PED.

  • Piranti Pembuangan Gas EO

    Piranti Pembuangan Gas EO

    Liwat katalitik suhu dhuwur, mesin perawatan gas etilena oksida bisa ngurai gas EO dadi karbon dioksida lan uap banyu lan langsung dibuwang menyang njaba, tanpa perlu nginstal pipa discharge dhuwur.Efisiensi dekomposisi luwih dhuwur tinimbang 99,9%, sing nyuda emisi etilen oksida.

  • Sterilisasi Etilena Oksida

    Sterilisasi Etilena Oksida

    Sterilisasi seri XG2.C njupuk 100% gas etilena oksida (EO) minangka medium sterilisasi.Utamane digunakake kanggo nggawe sterilisasi kanggo instrumen medis sing tepat, instrumen optik, lan piranti elektronik medis, plastik lan bahan medis sing ora bisa tahan suhu dhuwur lan sterilisasi udan.

  • Autoclaves Tipe Vertikal Otomatis LMQ.C(Otomatis, 50L-100L)

    Autoclaves Tipe Vertikal Otomatis LMQ.C(Otomatis, 50L-100L)

    Seri LMQ.C minangka salah sawijining sterilisasi vertikal.Butuh uap minangka medium sterilisasi sing aman lan ekonomis.Biasane digunakake ing rumah sakit cilik, klinik, institusi perawatan kesehatan, laboratorium kanggo nggawe sterilisasi kanggo kain, utensils, medium budaya, Cairan unsealed, karet, lan sapiturute. standar.

  • Autoclave Tipe Vertikal Semi-Autoklaf LMQ.C(Semi-otomatis, 50L-80L)

    Autoclave Tipe Vertikal Semi-Autoklaf LMQ.C(Semi-otomatis, 50L-80L)

    Seri LMQ.C minangka salah sawijining sterilisasi vertikal.Butuh uap minangka medium sterilisasi sing aman lan ekonomis.Padha umum digunakake ing rumah sakit cilik, klinik, institusi kesehatan, laboratorium kanggo nggawe sterilization kanggo kain, utensils, medium budaya, unsealed Cairan, karet, lan sapiturute Desain kamar accords karo negara GB1502011, GB8599-2008, CE lan EN285 standar.

  • Generator Uap Listrik Clean Q Clean

    Generator Uap Listrik Clean Q Clean

    Clean Q seri generator uap listrik resik ngasilake uap resik dening panas banyu murni.Nduwe kaluwihan ukuran cilik, pemanasan cepet, ora ana polusi, operasi gampang lan linuwih.Bisa èfèktif ngatasi polusi teyeng ing instrument lan paket materi klamben.

  • MCSG Pure Electric Steam Generator

    MCSG Pure Electric Steam Generator

    Peralatan iki nggunakake uap industri kanggo panas banyu murni kanggo ngasilake uap murni.Digunakake sacara wiyar ing industri medis, farmasi lan panganan kanggo nyedhiyakake uap kualitas dhuwur kanggo sterilisasi berkualitas tinggi.Iku meets syarat kualitas uap lan èfèktif bisa nyegah Pack kuning lan masalah tas udan disebabake kualitas uap miskin.

  • Sterilizer Plasma Hidrogen Peroksida

    Sterilizer Plasma Hidrogen Peroksida

    SHINVA Plasma sterilizer njupuk H202 minangka agen sterilisasi lan mbentuk negara plasmatic H202 kanthi medan elektromagnetik ing suhu sing kurang.Nggabungke H202 gas lan plasmatic kanggo nggawe sterilisasi kanggo item ing kamar lan decomposes H202 residual sawise sterilization.

  • XG1.U(100L-300L)

    XG1.U(100L-300L)

    Bisa digunakake kanthi akeh ing departemen stomatology lan ophthalmology, kamar operasi lan institusi medis liyane.Cocog kanggo kabeh instrumen padhet sing dibungkus utawa ora dibungkus, instrumen rongga kelas A (potongan tangan lan endoskop dental), instrumen sing bisa ditanem, kain klamben lan tabung karet, lsp.

  • MAST-H (pintu geser horisontal, 1000L-2000L)

    MAST-H (pintu geser horisontal, 1000L-2000L)

    MAST-H minangka salah sawijining jinis sterilisasi uap anyar kanthi kapasitas ukuran gedhe nalika nawakake lawang geser horisontal otomatis, kontrol cerdas, operasi sing dipercaya lan gampang pangopènan, sing cocog kanggo pelanggan tingkat dhuwur kanthi skala gedhe.Iki dikembangake miturut syarat paling anyar saka institusi medis lan CSSD.

  • MAST-A(140L-2000L)

    MAST-A(140L-2000L)

    MAST-A minangka sterilizer sing cepet, kompak lan serbaguna sing diteliti lan dikembangake miturut syarat paling anyar saka institusi medis lan CSSD.Iki dirancang lan diprodhuksi nggabungake kapasitas dhuwur kanthi efisiensi biaya, nalika nawakake linuwih operasi lan pangopènan sing gampang.

    Desain kamar cocog karo negara GB1502011, GB8599-2008, CE, standar EN285 Eropa, ASME lan PED.