. China Tabletop Sterilizer Produsen lan Supplier |Shinva

Sterilizer Meja Kab

Sterilizer Meja Kab

Katrangan singkat:

l Kanthi fungsi vakum pulsa, vakum pokok tekan ndhuwur 90kPa, kelas S ora duwe fungsi kasebut


Detail Produk

Tag produk

  • Kelas B

Kanthi fungsi vakum pulsa, vakum pokok tekan ndhuwur 90kPa, kelas S ora duwe fungsi kasebut

Struktur lawang otomatis siji-tombol

Tangki banyu mbukak sing dibangun, inlet banyu otomatis, kanthi fungsi pemantauan kualitas banyu

tampilan LCD

Kanthi fungsi garing

 

 

  • Kelas S

Dibandhingake karo Kelas B, ora duwe fungsi vakum pulsa

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita