Tabletop Sterilizer

Tabletop Sterilizer

Katrangan singkat:

l Kanthi fungsi vakum pulsa, vakum utama tekan ndhuwur 90kPa, kelas S ora duwe fungsi kaya ngono


Detail Produk

Tag Produk

  • Kelas B

Kanthi fungsi vakum pulsa, vakum utama tekan ndhuwur 90kPa, kelas S ora duwe fungsi kaya ngono

Struktur lawang otomatis siji tombol

Tangki banyu terbuka internal, inlet banyu otomatis, kanthi fungsi ngawasi kualitas banyu

Tampilan LCD

Kanthi fungsi garing

 

 

  • Kelas S

Yen dibandhingake karo Kelas B, ora duwe fungsi vakum pulsa

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita