Pembersih Ultrasonik

  • Pembersih Ultrasonik Ngadeg Gratis

    Pembersih Ultrasonik Ngadeg Gratis

    Mesin cuci ultrasonik seri QX minangka mesin cuci penting ing CSSD, kamar operasi lan laboratorium.SHINVA nyedhiyakake solusi mesin cuci ultrasonik terpadu, kalebu cuci awal, cuci sekunder lan cuci jero kanthi frekuensi sing beda.

  • Tabel Top Ultrasonik Washers

    Tabel Top Ultrasonik Washers

    Mesin cuci ultrasonik mini nggunakake sinyal osilasi frekuensi dhuwur, sing dikirim dening generator ultrasonik, diowahi dadi sinyal osilasi mekanik frekuensi dhuwur lan nyebar menyang solusi pembersihan medium ultrasonik.Ultrasonik nyebar maju ing solusi reresik kanggo ngasilake jutaan gelembung cilik.Gelembung kasebut diasilake ing zona tekanan negatif saka transmisi vertikal ultrasonik nalika njeblug kanthi cepet ing zona tekanan positif.Proses iki disebut 'Cavitation'. Sajrone implosion gelembung, langsung meksa dhuwur kui lan impact ing artikel kanggo spall fouling adhered ing lumahing lan longkangan saka artikel kanggo nggayuh tujuan reresik.

  • Washer Ultrasonik Pembawa Tray Otomatis

    Washer Ultrasonik Pembawa Tray Otomatis

    Mesin cuci ultrasonik QX2000-A dilengkapi sistem angkat sing bisa ngangkat tutup ndhuwur lan kranjang kanthi otomatis sawise ngumbah sing nyuda intensitas tenaga kerja.