Cleanners Ultrosonic

  • Free Standing Ultrasonic Cleaners

    Pembersih Ultrasonik Standing Gratis

    Mesin cuci ultrasonik seri QX minangka mesin cuci penting ing CSSD, ruang operasi lan laboratorium. SHINVA nyedhiyakake solusi mesin cuci ultrasonik terintegrasi, kalebu ngumbah wiwitan, ngumbah sekunder lan ngumbah jero kanthi frekuensi sing beda. 

  • Table Top Ultrasonic Washers

    Mesin Cuci Ultrasonik Top

    Mesin cuci ultrasonik mini nggunakake sinyal osilasi frekuensi dhuwur, sing dikirim dening generator ultrasonik, dadi sinyal osilasi mekanik frekuensi dhuwur lan nyebar dadi solusi pembersih medium-ultrasonik. Ultrasonik nyebar maju ing solusi pembersih kanggo ngasilake jutaan gelembung cilik. Gelembung kasebut digawe ing zona tekanan negatif saka transmisi vertikal ultrasonik nalika implode kanthi cepet ing zona tekanan positif. Proses iki diarani 'Cavitation'. Sajrone implosion gelembung, tekanan dhuwur langsung digawe lan nyebabake artikel kasebut nyebabake kesalahan sing ditrapake ing permukaan lan celah artikel kanggo nggayuh tujuan reresik.

  • Automated Tray Carrier Ultrasonic Washers

    Pencuci Ultrasonik Pembawa Tray Otomatis

    Mesin cuci ultrasonik QX2000-dilengkapi sistem angkat sing bisa ngangkat tutup ndhuwur lan kranjang kanthi otomatis sawise ngumbah sing nyuda intensitas tenaga kerja.