Sterilisasi VHP

  • Sterilisasi VHP

    Sterilisasi VHP

    Seri BDS-H saka disinfektor hidrogen peroksida difusi nggunakake gas hidrogen peroksida minangka disinfektan lan agen sterilisasi.Cocog kanggo disinfect gas ing papan sing ditutup, permukaan pipa lan peralatan.