Sterilisasi VHP

  • VHP Sterilization

    Sterilisasi VHP

    Seri BDS-H disinfektan hidrogen peroksida diffusional nggunakake gas hidrogen peroksida minangka agen disinfektan lan sterilisasi. Cocog kanggo gas sing disinfeksi ing papan, permukaan lan peralatan pipa.