Disinfektor mesin cuci

  • Manual Door Spray Washer

    Manual Door Spray Washer

    Rapid-M-320 minangka mesin cuci-disinfektor lawang manual ekonomi sing diteliti lan dikembangake miturut syarat rumah sakit utawa institusi sing luwih cilik.Fungsi lan efektif ngumbah padha karo Rapid-A-520.Sampeyan uga bisa digunakake kanggo disinfeksi instrumen bedah, wares, nampan lan piring medis, instrumen anestesi lan selang corrugated ing CSSD rumah sakit utawa kamar operasi.

  • Washers Tekanan Negatif

    Washers Tekanan Negatif

    Sistem ngawasi SHINVA kanggo efek ngumbah Lumen

    ■ Cara pangujian efek ngumbah
    Cuci vakum pulsa beda karo cuci semprotan, nggunakake prinsip kerja anyar kanggo ngatasi kabeh jinis instrumen rumit sing nduwe alur, gear lan lumen liyane.Kanggo validasi luwih ilmiah babagan efek ngumbah, SHINVA ngenalake solusi pemantauan efek cuci khusus miturut fitur:

  • Tunnel Washers

    Tunnel Washers

    Jembar saka washer-disinfector mung 1200mm sing nyedhiyakake instalasi sing trep lan paling adoh nyuda biaya lan wektu instalasi.

  • Tukang cuci gerobak

    Tukang cuci gerobak

    DXQ seri multifungsi rak washer-disinfector dirancang khusus kanggo item lager ing rumah sakit kayata amben sabar, cart lan rak, wadhah etc. Nduweni kaluwihan saka kapasitas gedhe, reresik pepek lan automation dhuwur-degree.Bisa ngrampungake kabeh proses kalebu ngumbah, mbilas, disinfecting, pangatusan lsp.

    DXQ seri multifungsi rak washer-disinfector bisa digunakake ing lapangan medical lan kesehatan utawa laboratorium kewan kanggo wisuh lan disinfect item cocok kalebu saben jinis troli, basket plastik, sterilizing wadhah lan tutup sawijining, meja surgery lan surgery shoes, kandang laboratorium kewan, lsp.

  • Mesin Cuci Semprotan Pintu Otomatis

    Mesin Cuci Semprotan Pintu Otomatis

    Rapid-A-520 Automatic Washer-disinfector minangka peralatan cuci efisien dhuwur sing diteliti lan dikembangake miturut kahanan nyata rumah sakit.Iki digunakake kanthi wiyar kanggo ngumbah lan disinfeksi instrumen bedah, barang, nampan lan piring medis, instrumen anestesi lan selang bergelombang ing CSSD rumah sakit utawa kamar operasi.Kauntungan paling gedhe saka peralatan kasebut yaiku ngirit tenaga kerja kanthi kacepetan cuci cepet sing bisa nyepetake 1/3 wektu operasi tinimbang sadurunge.