Mesin Cuci Mesin Cuci

  • Manual Door Spray Washer

    Mesin Cuci Sikat Pintu Manual

    Rapid-M-320 minangka mesin pembersih-desinfeksi lawang manual ekonomi sing diteliti lan dikembangake miturut syarat rumah sakit utawa institusi sing luwih cilik. Fungsine lan efektif ngumbah padha karo Rapid-A-520. Iki uga bisa digunakake kanggo disinfeksi instrumen bedah, barang, nampan medis lan piring, instrumen anestesi lan selang bergelombang ing CSSD rumah sakit utawa ruang operasi.

  • Negative Pressure Washers

    Mesin Cuci Tekanan Negatif

    Sistem Pemantauan SHINVA kanggo Efek Cuci Lumen

    ■ Cara nyoba efek cuci
    Ngumbah vakum pulsa beda karo ngumbah semprotan, nggunakake prinsip kerja anyar kanggo ngatasi kabeh jinis instrumen rumit sing luwih akeh alur, gir lan lumen. Kanggo validasi ilmiah sing luwih lengkap babagan efek cuci, SHINVA ngenalake solusi pemantauan efek cuci tartamtu miturut fitur:

  • Tunnel Washers

    Mesin Cuci Tunnel

    Jembar mesin cuci-disinfektan mung 1200mm sing nyedhiyakake instalasi sing gampang lan nyuda biaya lan wektu instalasi.

  • Cart Washers

    Mesin Cuci Kranjang

    DXQ seri multifungsi mesin cuci-disinfector dirancang khusus kanggo barang sing lager ing rumah sakit kayata amben pasien, kranjang lan rak, wadhah lan sapiturute. Keuntungan saka kapasitas gedhe, reresik kanthi lengkap lan otomatisasi tingkat dhuwur. Bisa ngrampungake kabeh proses kalebu ngumbah, mbilas, disinfeksi, pangatusan lsp.

    DXQ seri multifungsi mesin cuci-disinfektan bisa digunakake ing lapangan medis lan kesehatan utawa laboratorium kewan kanggo ngumbah lan nginfeksi barang-barang sing cocog kalebu kabeh jinis troli, plastik, wadhah steril lan tutup, meja operasi lan sepatu bedah, kandhang laboratorium kewan, lsp.

  • Automatic Door Spray Washer

    Mesin Cuci Sikat Pintu Otomatis

    Rapid-A-520 Mesin Cuci Otomatis minangka alat cuci sing efisien banget sing diteliti lan dikembangake miturut kahanan rumah sakit sing nyata. Iki digunakake umume kanggo ngumbah lan desinfeksi instrumen bedah, barang, nampan medis lan piring, instrumen anestesi lan selang bergelombang ing CSSD rumah sakit utawa ruang operasi. Kauntungan paling gedhe saka peralatan yaiku ngirit tenaga kanthi kecepatan ngumbah kanthi cepet sing bisa nyuda 1/3 wektu operasi tinimbang sadurunge.