Tukang cuci

  • Mesin cuci ultrasonik

    Mesin cuci ultrasonik

    Gelombang swara frekuensi dhuwur ngasilake akeh gelembung ing solusi amarga "efek cavitation".Gelembung iki ngasilake tekanan dhuwur kanthi cepet luwih saka 1000 atmosfer sajrone proses pembentukan lan penutupan.Tekanan dhuwur sing terus-terusan kaya seri "bledosan" cilik kanggo terus-terusan ngresiki permukaan obyek kasebut.

  • Mesin cuci-disinfektor otomatis seri BMW

    Mesin cuci-disinfektor otomatis seri BMW

     

    Seri BMW cilik mesin cuci-disinfektor otomatis digunakake kanggo ngumbah, disinfecting lan pangatusan kaca laboratorium, keramik, logam utawa plastik.Iki dikontrol dening mikrokomputer, tampilan layar LCD, kontrol otomatis proses ngumbah, 30 set program sing bisa diowahi.Kanggo nyedhiyani pelanggan karo kualitas lan solusi ngumbah lengkap.