Mesin cuci

  • Ultrasonic washer

    Mesin cuci ultrasonik

    Gelombang swara kanthi frekuensi dhuwur ngasilake gelembung akeh ing larutan amarga "efek kavitasi". Gelembung iki ngasilake tekanan dhuwur kanthi cepet luwih saka 1000 atmosfer sajrone proses pembentukan lan nutup. Tekanan tekanan terus-terusan kaya seri "ledakan" cilik kanggo terus-terusan ngresiki permukaan obyek kasebut.

  • BMW series automatic washer-disinfector

    Seri BMW mesin cuci-mesin pembersih otomatis

     

    Seri BMW mesin cuci otomatis otomatis digunakake kanggo ngumbah, disinfeksi lan pangatusan kaca laboratorium, keramik, logam utawa bahan plastik. Iki dikontrol dening mikrokomputer, tampilan layar LCD, kontrol otomatis proses ngumbah, 30 set program sing bisa diowahi. Kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi solusi ngumbah sing berkualitas lan lengkap.