Disinfeksi ngumbah

  • Manual Door Spray Washer

    Mesin Cuci Sikat Pintu Manual

    Rapid-M-320 minangka mesin pembersih-desinfeksi lawang manual ekonomi sing diteliti lan dikembangake miturut syarat rumah sakit utawa institusi sing luwih cilik. Fungsine lan efektif ngumbah padha karo Rapid-A-520. Iki uga bisa digunakake kanggo disinfeksi instrumen bedah, barang, nampan medis lan piring, instrumen anestesi lan selang bergelombang ing CSSD rumah sakit utawa ruang operasi.

  • Negative Pressure Washers

    Mesin Cuci Tekanan Negatif

    Sistem Pemantauan SHINVA kanggo Efek Cuci Lumen

    ■ Cara nyoba efek cuci
    Ngumbah vakum pulsa beda karo ngumbah semprotan, nggunakake prinsip kerja anyar kanggo ngatasi kabeh jinis instrumen rumit sing luwih akeh alur, gir lan lumen. Kanggo validasi ilmiah sing luwih lengkap babagan efek cuci, SHINVA ngenalake solusi pemantauan efek cuci tartamtu miturut fitur:

  • Tunnel Washers

    Mesin Cuci Tunnel

    Jembar mesin cuci-disinfektan mung 1200mm sing nyedhiyakake instalasi sing gampang lan nyuda biaya lan wektu instalasi.

  • Cart Washers

    Mesin Cuci Kranjang

    DXQ seri multifungsi mesin cuci-disinfector dirancang khusus kanggo barang sing lager ing rumah sakit kayata amben pasien, kranjang lan rak, wadhah lan sapiturute. Keuntungan saka kapasitas gedhe, reresik kanthi lengkap lan otomatisasi tingkat dhuwur. Bisa ngrampungake kabeh proses kalebu ngumbah, mbilas, disinfeksi, pangatusan lsp.

    DXQ seri multifungsi mesin cuci-disinfektan bisa digunakake ing lapangan medis lan kesehatan utawa laboratorium kewan kanggo ngumbah lan nginfeksi barang-barang sing cocog kalebu kabeh jinis troli, plastik, wadhah steril lan tutup, meja operasi lan sepatu bedah, kandhang laboratorium kewan, lsp.

  • Free Standing Ultrasonic Cleaners

    Pembersih Ultrasonik Standing Gratis

    Mesin cuci ultrasonik seri QX minangka mesin cuci penting ing CSSD, ruang operasi lan laboratorium. SHINVA nyedhiyakake solusi mesin cuci ultrasonik terintegrasi, kalebu ngumbah wiwitan, ngumbah sekunder lan ngumbah jero kanthi frekuensi sing beda. 

  • Table Top Ultrasonic Washers

    Mesin Cuci Ultrasonik Top

    Mesin cuci ultrasonik mini nggunakake sinyal osilasi frekuensi dhuwur, sing dikirim dening generator ultrasonik, dadi sinyal osilasi mekanik frekuensi dhuwur lan nyebar dadi solusi pembersih medium-ultrasonik. Ultrasonik nyebar maju ing solusi pembersih kanggo ngasilake jutaan gelembung cilik. Gelembung kasebut digawe ing zona tekanan negatif saka transmisi vertikal ultrasonik nalika implode kanthi cepet ing zona tekanan positif. Proses iki diarani 'Cavitation'. Sajrone implosion gelembung, tekanan dhuwur langsung digawe lan nyebabake artikel kasebut nyebabake kesalahan sing ditrapake ing permukaan lan celah artikel kanggo nggayuh tujuan reresik.

  • YGZ-500 Series

    Seri YGZ-500

    Supaya efek sterilisasi, perlu banget supaya barang-barang sing disterilake dadi garing. Kabinet pangatusan medis YGZ dikembangake kanggo nyukupi kabutuhan pangatusan nyata kanggo macem-macem barang ing rumah sakit. Produk kasebut katon apik, lengkap fungsine, lan gampang digunakake. Dheweke umume digunakake ing CSSD rumah sakit, kamar operasi lan departemen liyane.

  • YGZ-1000 Series

    Seri YGZ-1000

    Supaya efek sterilisasi, perlu banget supaya barang-barang sing disterilake dadi garing. Kabinet pangatusan medis YGZ dikembangake kanggo nyukupi kabutuhan pangatusan nyata kanggo macem-macem barang ing rumah sakit. Produk kasebut katon apik, lengkap fungsine, lan gampang digunakake. Dheweke umume digunakake ing CSSD rumah sakit, kamar operasi lan departemen liyane.

  • YGZ-1600, YGZ-2000 Series

    YGZ-1600, Seri YGZ-2000

    Supaya efek sterilisasi, perlu banget supaya barang-barang sing disterilake dadi garing. Kabinet pangatusan medis YGZ dikembangake kanggo nyukupi kabutuhan pangatusan nyata kanggo macem-macem barang ing rumah sakit. Produk kasebut katon apik, lengkap fungsine, lan gampang digunakake. Dheweke umume digunakake ing CSSD rumah sakit, kamar operasi lan departemen liyane.

  • YGZ-1600X Series

    Seri YGZ-1600X

    Supaya efek sterilisasi, perlu banget supaya barang-barang sing disterilake dadi garing. Kabinet pangatusan medis YGZ dikembangake kanggo nyukupi kabutuhan pangatusan nyata kanggo macem-macem barang ing rumah sakit. Produk kasebut katon apik, lengkap fungsine, lan gampang digunakake. Dheweke umume digunakake ing CSSD rumah sakit, kamar operasi lan departemen liyane.

  • Hanging type storage cabinet

    Kabinet panyimpenan jinis gantung

    Fitur Produk Center-HGZ

    ■ Layar kontrol tutul warna 5,7 inci.

    ■ Pembentukan integral kamar, gampang resik tanpa residu bakteri.

    ■ Pintu kaca sing sedheng, gampang diawasi ing njero ruangan.

    ■ Kunci elektromagnetik sandhi sing cerdas, aman lan andal.

    ■ Sistem panyimpenan gantung Rotary kanggo endoskop.

    ■ Sistem jangkar posisi papat lapisan, kabeh nglindhungi endoskop.

    ■ illuminator cahya kadhemen LED, aman lan andal, ora gawé panas.

  • Plate type storage cabinet

    Lemari panyimpenan jinis piring

    Pangatusan lan panyimpenan endoskop iku penting. bagean proses ngumbah endoskop lan desinfeksi, sing ana gandhengane langsung karo endoskop lan keamanan pasien.