Cuci Disinfeksi

  • Disinfektor Mesin Cuci Endoskop Fleksibel Otomatis

    Disinfektor Mesin Cuci Endoskop Fleksibel Otomatis

    Disinfector Washer Endoskop Fleksibel Otomatis dirancang adhedhasar standar ISO15883-4 sing khusus digunakake kanggo ngumbah lan disinfeksi kanggo Endoskop Fleksibel.

  • Manual Door Spray Washer

    Manual Door Spray Washer

    Rapid-M-320 minangka mesin cuci-disinfektor lawang manual ekonomi sing diteliti lan dikembangake miturut syarat rumah sakit utawa institusi sing luwih cilik.Fungsi lan efektif ngumbah padha karo Rapid-A-520.Sampeyan uga bisa digunakake kanggo disinfeksi instrumen bedah, wares, nampan lan piring medis, instrumen anestesi lan selang corrugated ing CSSD rumah sakit utawa kamar operasi.

  • Washers Tekanan Negatif

    Washers Tekanan Negatif

    Sistem ngawasi SHINVA kanggo efek ngumbah Lumen

    ■ Cara pangujian efek ngumbah
    Cuci vakum pulsa beda karo cuci semprotan, nggunakake prinsip kerja anyar kanggo ngatasi kabeh jinis instrumen rumit sing nduwe alur, gear lan lumen liyane.Kanggo validasi luwih ilmiah babagan efek ngumbah, SHINVA ngenalake solusi pemantauan efek cuci khusus miturut fitur:

  • Tunnel Washers

    Tunnel Washers

    Jembar saka washer-disinfector mung 1200mm sing nyedhiyakake instalasi sing trep lan paling adoh nyuda biaya lan wektu instalasi.

  • Tukang cuci gerobak

    Tukang cuci gerobak

    DXQ seri multifungsi rak washer-disinfector dirancang khusus kanggo item lager ing rumah sakit kayata amben sabar, cart lan rak, wadhah etc. Nduweni kaluwihan saka kapasitas gedhe, reresik pepek lan automation dhuwur-degree.Bisa ngrampungake kabeh proses kalebu ngumbah, mbilas, disinfecting, pangatusan lsp.

    DXQ seri multifungsi rak washer-disinfector bisa digunakake ing lapangan medical lan kesehatan utawa laboratorium kewan kanggo wisuh lan disinfect item cocok kalebu saben jinis troli, basket plastik, sterilizing wadhah lan tutup sawijining, meja surgery lan surgery shoes, kandang laboratorium kewan, lsp.

  • Pembersih Ultrasonik Ngadeg Gratis

    Pembersih Ultrasonik Ngadeg Gratis

    Mesin cuci ultrasonik seri QX minangka mesin cuci penting ing CSSD, kamar operasi lan laboratorium.SHINVA nyedhiyakake solusi mesin cuci ultrasonik terpadu, kalebu cuci awal, cuci sekunder lan cuci jero kanthi frekuensi sing beda.

  • Tabel Top Ultrasonik Washers

    Tabel Top Ultrasonik Washers

    Mesin cuci ultrasonik mini nggunakake sinyal osilasi frekuensi dhuwur, sing dikirim dening generator ultrasonik, diowahi dadi sinyal osilasi mekanik frekuensi dhuwur lan nyebar menyang solusi pembersihan medium ultrasonik.Ultrasonik nyebar maju ing solusi reresik kanggo ngasilake jutaan gelembung cilik.Gelembung kasebut diasilake ing zona tekanan negatif saka transmisi vertikal ultrasonik nalika njeblug kanthi cepet ing zona tekanan positif.Proses iki disebut 'Cavitation'. Sajrone implosion gelembung, langsung meksa dhuwur kui lan impact ing artikel kanggo spall fouling adhered ing lumahing lan longkangan saka artikel kanggo nggayuh tujuan reresik.

  • Seri YGZ-500

    Seri YGZ-500

    Supaya kanggo mesthekake efek sterilization, iku banget perlu kanggo njaga item sterilized pangatusan.Kabinet pangatusan medis YGZ dikembangake kanggo nyukupi kabutuhan pangatusan nyata kanggo macem-macem barang ing rumah sakit.Produk sing ayu ing tampilan, lengkap ing fungsi, prasaja ing operasi.Padha digunakake digunakake ing CSSD rumah sakit, kamar operasi lan departemen liyane.

  • Seri YGZ-1000

    Seri YGZ-1000

    Supaya kanggo mesthekake efek sterilization, iku banget perlu kanggo njaga item sterilized pangatusan.Kabinet pangatusan medis YGZ dikembangake kanggo nyukupi kabutuhan pangatusan nyata kanggo macem-macem barang ing rumah sakit.Produk sing ayu ing tampilan, lengkap ing fungsi, prasaja ing operasi.Padha digunakake digunakake ing CSSD rumah sakit, kamar operasi lan departemen liyane.

  • YGZ-1600, YGZ-2000 Series

    YGZ-1600, YGZ-2000 Series

    Supaya kanggo mesthekake efek sterilization, iku banget perlu kanggo njaga item sterilized pangatusan.Kabinet pangatusan medis YGZ dikembangake kanggo nyukupi kabutuhan pangatusan nyata kanggo macem-macem barang ing rumah sakit.Produk sing ayu ing tampilan, lengkap ing fungsi, prasaja ing operasi.Padha digunakake digunakake ing CSSD rumah sakit, kamar operasi lan departemen liyane.

  • Seri YGZ-1600X

    Seri YGZ-1600X

    Supaya kanggo mesthekake efek sterilization, iku banget perlu kanggo njaga item sterilized pangatusan.Kabinet pangatusan medis YGZ dikembangake kanggo nyukupi kabutuhan pangatusan nyata kanggo macem-macem barang ing rumah sakit.Produk sing ayu ing tampilan, lengkap ing fungsi, prasaja ing operasi.Padha digunakake digunakake ing CSSD rumah sakit, kamar operasi lan departemen liyane.

  • Lemari panyimpenan jinis gantung

    Lemari panyimpenan jinis gantung

    Fitur Produk Center-HGZ

    ■ 5.7-inch werna layar kontrol tutul.

    ■ Chamber integral mbentuk, gampang resik tanpa turahan bakteri.

    ■ Lawang kaca tempered, gampang kanggo mirsani kahanan njero kamar.

    ■ Smart sandi kunci elektromagnetik, aman lan dipercaya.

    ■ Sistem panyimpenan gantung Rotary kanggo endoskop.

    ■ Sistem jangkar posisi papat lapisan, kabeh proteksi kanggo endoskop.

    ■ illuminator cahya kadhemen LED, aman lan dipercaya, ora panas prodhuksi.

123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3